Domovská stránka > J > Jak Tisknout Přes Telefon?

Jak tisknout přes telefon?

Tisk v operačním systému Android funguje tak, že v aplikaci, ze které chcete tisknout požadovaný dokument či fotografii, vyberete funkci tisk (můžete ji najít v nabídce pod třemi tečkami). Soubor odešlete do této aplikace a přes tu poté tisknete.

Přečtěte si více

Jak se připojit k tiskárně přes Wi-Fi?

Krok za krokem

  1. tiskárna se nejprve připojí přes USB k počítači nebo notebooku.
  2. nainstalují se ovladače.
  3. při instalaci se vás to zeptá, zda chcete USB nebo WiFi připojení
  4. při volbě WiFi připojení začne tiskárna hledat WiFi a vypíše seznam.
  5. pak stačí najít svůj router, zadat heslo.
Jak tisknout z mobilu bez Wi-Fi? Výrobci tiskáren často preferují své vlastní aplikace pro správu a tisk z mobilních zařízení, ty jsou většinou dostupné pro oba nejrozšířenější operační systémy pro mobilní zařízení. Dalším způsobem, jak vytisknout dokumenty bez kabelu, tedy bezdrátově je pomocí rozhraní Bluetooth.

Podle toho, jak se spojit s tiskárnou?

Tiskárny se k PC nebo notebooku nejčastěji připojují pomocí USB rozhraní. Dříve se k tisku využívalo i paralelní či sériové rozhraní, vzhledem k nízkým přenosovým rychlostem se však dnes nepoužívají. Tiskárna i počítač mohou být také připojeny do domácí sítě přes LAN rozhraní nebo bezdrátovou Wi-Fi síť. Jak připojit telefon k tiskárně? Aby se mohl mobil propojit s tiskárnou, budete k tomu potřebovat kabel zakončený koncovkou, která pasuje do vašeho zařízení. Následně jej stačí zapojit do mobilu a připojit k tiskárně. Tiskárna se může propojit s mobilem pomocí USB kabelu zakončeného správným konektorem.

Jak přidat tiskárnu do mobilu?

Pokud vlastníte mobilní telefon s operačním systémem Android, budete potřebovat aplikaci Google Cloud print. V některých zařízeních je již nainstalována, na jiných si ji jednoduše stáhnete z Google Play. Po instalaci Cloud Print na vašem mobilu, spárujte v aplikaci zařízení s tiskárnou. Jak připojit tiskárnu k bezdrátové síti? Pokud má vaše tiskárna displej, můžete v jejím nastavení přímo najít volbu WiFi připojení, vybrat bezdrátovou síť a tiskárnu k ní připojit. Buď budete moci zadat heslo přímo na displeji, nebo tiskárnu k síti připojit pomocí tlačítka WPS na WiFi routeru.

Tak jak sdílet tiskárnu přes wifi?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte nastavení > zařízení> tiskárny & skenerech. Zvolte tiskárnu, kterou chcete sdílet, a potom vyberte Spravovat. Vyberte Vlastnosti tiskárny, potom zvolte kartu Sdílení. Na kartě Sdílení zaškrtněte políčko Sdílet tuto tiskárnu. Může se také zeptat, jak připojit tiskárnu k wifi epson? Zde je postup:

  1. Zapněte tiskárnu Epson.
  2. zmáčkni Domov na ovládacím panelu tiskárny.
  3. Pomocí tlačítka se šipkou vyberte Nastavení Wi-Fi .
  4. lis OK dokud neuvidíte výběr.
  5. Po prohledání vyberte na obrazovce název sítě.
  6. Zadejte své síťové heslo.
  7. Počkejte na tuto obrazovku a stiskněte OK .

Jak tisknout fotku z mobilu?

K samotnému tisku je třeba propojit smartphone prostřednictvím WiFi sítě – tuto funkci dnes nabízí každá moderní tiskárna. Pro tisk z operačního systému Android můžete využít např. aplikace PrinterShare nebo Cloud Print.

By Joe Stringfellow

Jak nastavit externí monitor k notebooku? :: Jak připojit mobil k počítači přes Bluetooth?
Užitečné odkazy