Domovská stránka > J > Jak Tisknout Vstupenky?

Jak tisknout vstupenky?

Nejoblíbenější papír pro výrobu vstupenek je tisk 200g křída matná, ale lze tisknout také na méně pevný papír 130g křída (využívá se nejčastěji pro tisk letáčků) nebo naopak na nadstandardně silné papíry např. 300g křída, které se používají nejčastěji pro tisk vizitek.

Přečtěte si více

Jak funguje e vstupenka?

Při koupi vstupenky přes internet obdrží zákazník elektronickou vstupenku, která je vybavena číselným čárovým kódem, a bude zákazníkovi zaslána na zákazníkem označený a zadaný e-mail ve formátu PDF pro vytištění nebo mu bude zaslaná na zákazníkem označený a zadaný e-mail pro možnost uložení do mobilního telefonu, za Jak vyzvednout lístky z ticketportal? V detailu uhrazené rezervace pod Můj účet/Moje objednávky kliknětě na „Změň ověřovací kód“. Po zadání ověřovacího kódu si můžete vstupenky vyzvednout na prodejním místě. Prodejce od Vás bude vyžadovat právě tento ověřovací kód a variabilní symbol.

Jak funguje Predprodej?

Co je to předprodej akce (před oficiálním zahájením prodeje)? V předprodeji je konkrétní skupině zákazníků nabídnut prodej vstupenek na danou akci před tím, než je spuštěn oficiální prodej této akce. Podle toho, jak zjistit pravost vstupenky? Používáte-li na vstupence čárový kód, klepněte na tlačíko Začít skenovat a načtěte kód ze vstupenky. Po naskenování čárového kódu na vstupence se na obrazovce objeví informace, zda je vstupenka platná nebo neplatná.

Také, jak funguje ticket portal?

Pokud jste přihlášení, ve výběru akce vám pomůže chytré vyhledávání, které najdete na úvodní stránce www.ticketportal.cz . Vyhledávání je možné provést na základě několika kritérií. Zobrazí kalendář, ve kterém se po zvolení konkrétního data zobrazí všechny konané akce , včetně členění dle času jejich začátku. Jak vratit vstupenku CineStar? 2.3 Vstupenky zakoupené jakýmkoliv způsobem nelze stornovat.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje aplikace cinestar?

Aplikace CineStar zobrazí program a zařídí rezervace

Po spuštění zobrazuje kompletní program kina CineStar, včetně aktuálních akcí a filmů, které budou teprve uvedeny. Po kliknutí na konkrétní film z nabídky se zobrazí detail představení, včetně možnosti zhlédnutí traileru a ohodnocení na ČSFD.
Tak jak zrusit rezervaci na cinestar? Radka Rady‎CineStar

Ahoj Radko, zrušit rezervaci můžeš pouze na telefonních rezervacích. Jinak 30 min před představením propadá. rezervace lze taky zrušit pokud jsi v systému přihlášená, pak máš k dispozici přehled vlastních rezervací i s možností zrušení

Také, jak vrátit lístky ticketportal?

Vstupenky zakoupené na prodejním místě je třeba na stejném prodejním místě i vrátit. Pokud je prodejní místo trvale uzavřeno, vstupenky je možné vracet v centrále naší společnosti (Politických vězňů 15, Praha 1), a to buď osobně nebo poštou s uvedením čísla účtu a přiložením předmětných vstupenek.

By Jacquetta

Jak ověřit pravost vstupenek ticketportal? :: Jak chránit mobil?
Užitečné odkazy