Domovská stránka > J > Jak Pripojit Dvoje Sluchátka?

Jak pripojit dvoje sluchátka?

K jednomu přehrávači tak lze bezdrátově připojit dvoje sluchátka, přičemž jedny z nich se spárují s přehrávačem (i pomocí NFC) a poté se spárují sluchátka i mezi sebou (vzájemným přiblížením s stiskem tlačítek). Přehrávač tak posílá signál do jedněch sluchátek a ty jej předávají dál.

Přečtěte si více

Jak připojit dvoje Bluetooth sluchátka?

Budeš muset koupit vysílač Bluetooth, dva jackové kabely a splitter (zdvojené vstupy samice a výstup samec jack), zapojte své dvě náhlavní soupravy do konektoru na Bluetooth vysílači, který se připojíte k smartphonu nebo tabletu Android, nyní můžete poslouchat vaši hudbu nebo společné sledování filmů. Jak pustit zvuk do dvou sluchátek? Stiskněte tlačítko HOME a poté vyberte položky [Nastavení] — [Zobrazení a zvuk] — [Audio výstup] — [Zvuk do TV reproduktorů a dalšího zařízení]. Zvuk bude přenášen do zařízení připojeného ke konektoru sluchátek nebo do sluchátek Bluetooth a také do reproduktorů televizoru.

Když to vezmeme v úvahu, jak přepínat mezi sluchátky a reproduktory?

Přepínat mezi zařízeními lze velmi pohodlně pomocí kombinace kláves. Ve výchozím nastavení je to [Ctrl]+[Alt]+[F11] pro přehrávací zařízení a [Ctrl]+[Alt]+[F7] pro záznamová zařízení. To lze ale také snadno změnit. Jak pripojit dvoje Airpods? Jděte do Nastavení a volby Bluetooth. Následně dlouze držte párovací tlačítko druhých sluchátek. V Nastavení se vám zobrazí mezi dalšími zařízeními – klepněte na ně. Následně v seznamu vašich zařízeních již stačí tento druhý pár sluchátek vybrat.

Jak pripojit 2 Airpods na jeden telefon?

Jestli má váš kamarád AirPody Max, podržte je blízko u zařízení. Pokud má váš kamarád bezdrátová sluchátka Beats, zapněte na nich režim párování a podržte je u zařízení. Až se kamarádova sluchátka objeví na obrazovce, klepněte na Sdílet zvuk. Jak pripojit dvoje AirPody? Ujistěte se, že je Bluetooth zapnutý. Vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra a otevřete víčko. Podržte tlačítko nastavení na zadní straně pouzdra, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat. Pak v seznamu Zařízení vyberte AirPody a klikněte na Připojit.

Jak připojit 2 Bluetooth zařízení?

Uživatelé Androidu by měli jít na Nastavení Bluetooth a spárujte bluetooth sluchátka nebo reproduktory jeden po druhém. Po připojení stiskněte ikona tří teček vpravo a klikněte na Pokročilé nastavení. Aktivovat "Dvojitý zvuk" možnost, pokud již není povolena. Jak spárovat bezdrátová sluchátka mezi sebou Niceboy? Pokud potřebujete znovu vyvolat proces párování, tak zapněte obě sluchátka a zároveň na obou sluchátkách zmáčkněte ovládací tlačítko (2) na 5 sekund. Když na obou sluchátcích začne blikat oranžová LED dioda (1) jsou sluchátka připravena ke spárování.

Tak jak spárovat bluetooth sluchátka mezi sebou?

Základem je nejprve spojit sluchátka mezi sebou a teprve pak s mobilem:

  1. Vypneme Bluetooth na mobilu.
  2. Spustíme obě sluchátka najednou do párovacího režimu.
  3. Dáme sluchátka vedle sebe a necháme je spojit mezi sebou.
  4. Jakmile jsou sluchátka propojena hned zapneme Bluetooth na mobilu a spárujeme.

By Merriott Hauffe

Jak zapojit kabely v počítači? :: Jak propojit notebook s dataprojektorem?
Užitečné odkazy