Domovská stránka > J > Jak Zrušit Odrážky Ve Wordu?

Jak zrušit odrážky ve Wordu?

Zapnutí nebo vypnutí automatických odrážek nebo číslování

  1. Přejděte na Možnosti > > kontrola pravopisu.
  2. Vyberte Možnosti automatických oprava pak vyberte kartu Automatický formát při psaní.
  3. Vyberte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Automatické seznamy s odrážkami nebo Automatické číslování seznamů.
  4. Vyberte OK.

Přečtěte si více

Jak se dělá řádkování ve Wordu?

Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte Možnosti řádkovánía potom v části Mezery zvolte požadované možnosti. Pokud chcete změnit mezery před nebo za vybranými odstavci, vyberte šipku vedle před nebo za a zadejte požadovanou velikost mezery. Vyberte Nastavit jako výchozí. Jak se vytváří v Pages Obsah? Pagesvytvořitobsahu

Vyberte Vložit > Přehled obsahu (v nabídce Vložit v horní části obrazovky počítače) a vyberte některou z voleb:

  1. Dokument: Shromáždí položky z celého dokumentu.
  2. Oddíl: Shromáždí položky pouze z oddílu, do kterého přehled obsahu vkládáte.

Jak se ve Wordu tvoří Obsah?

Jak vytvořit obsah ve Wordu 365

Zde je postup podobný jako ve verzi programu z roku 2010. Nejdříve je nutné vybrat v horní liště záložku Reference. Následně se zobrazí další nabídka. Zcela vlevo budete moci vidět tlačítko Obsah.
Jak udělat ve Wordu titulní stranu? Vložení titulní stránky

  1. Na kartě Vložení klikněte na Titulní stránka.
  2. V galerii možností klikněte na rozložení titulní stránky. Po vložení titulní stránky můžete ukázkový text nahradit vlastním textem. Stačí kliknutím vybrat oblast titulní stránky, třeba název, a zadat text.

Jak udělat číslovat od Určitě strany?

Aby bylo možné mít číslování např. od čtvrté stránky, je potřeba za konec textu třetí stránky (např. obsah dokumentu) vložit "konec oddílu na další stránce". Konec lze vložit z karty "Rozložení stránky" přes zvýrazněné tlačítko na dalším obrázku. Můžete se také zeptat, jak udělat na každé straně jiné zápatí? Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.

Jak nastavit číslování podkapitol?

1.2. Číslování Pokud chceme nadpisy kapitol a podkapitol očíslovat, z menu „Formát“ - „Styly a formátování“. Vybereme styl, u kterého chceme nastavit číslování a stiskneme tlačítko „Změnit“. V nabídce „Formát“ vybereme položku „Číslování“ (viz obr. Jak označit nadpis? Víceúrovňové číslování nadpisů

Stačí pouze kliknout na nějaký nadpis tak, aby v něm zůstal blikat kurzor. V horní liště pak zvolte tlačítko pro víceúrovňové číslování a vyberte si styl, který vám bude nejvíce vyhovovat a sedět.

Jak definovat číslování?

Na kartě Domů klikněte na ikonu Víceúrovňový seznam. Dále klepněte na konci seznamu na Definovat nový víceúrovňový seznam. Otevře se nové okno, kde si přiřadíme úrovně k jednotlivým stylům, které pro nadpisy nyní používáme. V okénku si ještě můžete změnit styl číslování a ostatní věci dle vašeho gusta.

By Welcher Congelosi

Jak nahrát fotky do PDF? :: Jak vložit nadpisy do Wordu?
Užitečné odkazy