Domovská stránka > J > Jak Ulozit Qr Kód Do Mobilu?

Jak ulozit QR kód do mobilu?

Jenže proces je to stále dost zdlouhavý: musíte si stáhnout aplikaci, neskenovat QR kód, dopsat potřebné detaily, vyexportovat pas... Je tu jedna daleko rychlejší cesta, webová aplikace getcovidpass.eu, která nabízí jednoduchý postup pro Android i pro iOS přímo přes webový prohlížeč.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit qr kód?

Spusťte aplikaci Fotoaparát z domovské obrazovky, ovládacího centra nebo zamykací obrazovky vašeho zařízení. Držte zařízení tak, aby byl QR kód zřetelně v aplikaci Fotoaparát zobrazen. Vaše zařízení rozpozná QR kód a zobrazí upozornění. Jak skenovat QR kód z obrazovky? Existují dva způsoby, jak naskenovat QR kód z Ovládacího centra, které se nachází přímo na domovské obrazovce. 1) Za prvé, můžete tvrdě stiskněte ikonu fotoaparátu a klepněte na „Naskenovat QR kód“. 2) Můžete také klepněte na ikonu Naskenovat QR kód.

Jak naskenovat QR kód očkování?

Při kontrole certifikátu se QR kód naskenuje pomocí fotoaparátu telefonu, a tím se ověří podpis- display telefonu se rozsvítí zeleně, pokud je certifikát platný a červeně, pokud je neplatný. V detailu certifikátu bude vidět jméno osoby, datum narození, platnost certifikátu a jakou vakcínou bylo očkování provedeno. Lidé se také ptají, jak skenovat qr kód z fotky iphone? Jak naskenovat QR kód pomocí aplikace Fotoaparát

Vyberte zadní kameru. Podržte zařízení tak, aby se QR kód zobrazil v hledáčku aplikace Fotoaparát. Zařízení QR kód rozpozná a zobrazí oznámení. Klepnutím na oznámení otevřete odkaz přidružený k tomuto QR kódu.

Jak pouzivat čtečku QR kódu?

Abyste mohli QR kód využít, resp. se dostat k informacím „za ním“, potřebujete čtečku – aplikaci, kterou nainstalujete do svého smartphonu. Jakmile ji otevřete, aktivuje se čočka fotoaparátu, vy ji namíříte na QR kód. Aplikace sejme uložené informace a udělá požadovanou akci. Jak naskenovat QR kód z fotky? Mezi všemi skenovacími aplikacemi je Barcode Scanner jedinou aplikací, která podporuje skenování QR kódů z obrázků. Stačí nainstalovat aplikaci z Obchodu Play a otevřít ji. Nyní klikněte na možnost „Skenovat obrázek“ a vyberte obrázek QR kódu.

Jak skenovat QR kód z fotky?

V kompatibilním telefonu či tabletu Android otevřete vestavěnou aplikaci Fotoaparát. Namiřte fotoaparát na QR kód. Klepněte na banner, který se zobrazí. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce. Jak naskenovat QR kód na PC? IYIA QR Code Scanner

Nejvíc ze všeho je uživatelské rozhraní docela minimální a přímočaré. Pokud chcete naskenovat QR kód, jednoduše otevřete aplikaci a vložte QR kód před webovou kameru. Aplikace okamžitě naskenuje kód a zobrazí informace na obrazovce.

Jak skenovat certifikát o očkování?

Pod platným certifikátem o provedeném očkování se zobrazí informace o typu vakcíny. Kliknutím na tlačítko SKENOVAT DALŠÍ zahájíte nové skenování QR kódu. Kliknutím na bílou šipku vlevo nahoře se vrátíte na stránku s výsledkem ověření certifikátu. Kliknutím na otazník vpravo nahoře zobrazíte nápovědu k aplikaci čTečka.

By Safire Brierley

Jak skenovat QR kód z fotky Iphone? :: Jak se zkrácené označuje 16 Kova soustava?
Užitečné odkazy