Domovská stránka > K > Kde Najdu Stahování?

Kde najdu stahování?

Zobrazení historie stahování

  1. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek , zvolte Stahování a ve spodní části klikněte na Zobrazit všechna stahování.
  2. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek a zvolte Stahování.
  3. Klikněte na tlačítko nabídky. a zvolte Stahování.

Přečtěte si více

Jak povolit stažení souborů?

Na kartě Nastavení přejděte dolů a klikněte na „Pokročilé“. Přejděte dolů do sekce Ochrana osobních údajů a zabezpečení a klikněte na „Nastavení webu“. Posuňte se dolů v seznamu nastavení, dokud se nezobrazí možnost „Automatické stahování“. Podle toho, co je soubor download? Soubor DOWNLOAD je soubor, který je právě stahován z Internetu nebo byl zastaven před dokončením stahování. Poklepáním na něj můžete obnovit stahování pomocí stejného webového prohlížeče, který spustil stahování.

A další otázka, jak rozkouskovat pdf?

Rozdělení souboru PDF:

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit.
  3. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů.
  4. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.
Pokud jde o to, jak lze přejmenovat soubor? Otevřete Průzkumníka souborů tak,že na klávesnici stisknete Windows + E. Najděte soubor, který chcete přejmenovat, vyberte ho a na pásu karet vyberte Přejmenovat (nebo stiskněte klávesu F2 na klávesnici). Zadejte nový název, který má soubor mít, a stiskněte Enter.

Lidé se také ptají, jak otočit soubor v pdf?

Vyberte dokument PDF, ve kterém chcete otáčet stránky. Jakmile aplikace Acrobat dokument PDF načte online, přihlaste se. Vyberte náhled konkrétní stránky nebo několik stránek, které chcete otočit. Klikněte na ikonu otočení doprava nebo doleva v horním panelu nástrojů. Proč mi nejde otevřít soubor? Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Jak chcete tento soubor otevřít?

Program (i výchozí), ve kterém se mají soubory určitého typu otevírat, ale můžete změnit.

  1. V nabídce Start klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.
Jak se Odzipuje soubor? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Jak nastavit stahování na D?

Změna složky pro stahování souborů je velice jednoduchá:

  1. Otevřete složku "Stažené soubory"
  2. Otevřete nabídku "Vlastnosti"
  3. Zvolte kartu "Umístění"
  4. Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.
  5. Potvrďte.

By Gwendolen Empson

Jak změnit Windows 7 32 bit na 64 bit? :: Jak otevrit Stazeny soubor?
Užitečné odkazy