Domovská stránka > C > Co Je Imap A Pop?

Co je IMAP a POP?

IMAP znamená Internet Mail Access Protocol – protokol pro přístup k internetové poště, jenž je modernější než POP3. Jedná se o obousměrný protokol, který kopíruje poštu ze vzdáleného serveru do Thunderbirdu, přičemž původní kopie zpráv zachovává na serveru.

Přečtěte si více

Jak změnit IMAP na POP3 Outlook?

Prostě potřebuješ v každém poštovním klientu (počítači) založit nový účet s POP3 protokolem a po přesunu zpráv z IMAP účtu do místních složek, můžeš IMAP účet v poštovním klientovi smazat. Jak povolit IMAP na seznamu? Nejdříve je nutné povolit na Seznamu protokol IMAP - přihlaste se do svojí pošty na Seznamu, ve své emailové schránce přejděte v pravém horním rohu do nabídky "Nastavení". Zde v části "Propojení schránek" u položky "IMAP" zatrhněte volbu "povolit protokol IMAP".

Co je to heslo IMAP?

V závislosti na vašem poskytovateli e-mailu je to obvykle vaše celá e-mailová adresa nebo její část před symbolem @. To je heslo k vašemu účtu. Toto heslo, je obvykle malá a velká písmena. Server příchozí pošty pro účet IMAP se může taky označovat jako server IMAP. Jak nastavit IMAP? imap

A zde zvolte ty účtu: Internetový e-mail.

  1. Do pole "E-mailová adresa" zadejte svou e-mailovou adresu (ve tvaru celé e-mailové adresy).
  2. Do pole "Uživatelské jméno" zadejte své uživatelské jméno.
  3. Do pole "Heslo" zadejte své přístupové heslo.

Co je lepší IMAP nebo POP3?

Při používání protokolu POP3 doporučujeme provádět pravidelné zálohy e-mailů, jelikož váš počítač je jediným místem, kde své e-maily najdete. Oproti tomu protokol IMAP funguje jako obraz toho, co se právě nachází na serveru. Lidé se také ptají, co je to pop server? POP (Post Office Protocol) je internetový protokol, který se používá pro stahování e-mailových zpráv ze vzdáleného serveru na klienta. Jedná se o aplikační protokol pracující přes TCP/IP připojení. V současnosti je používána zejména třetí verze (POP3), která byla standardizována v roce 1996 v RFC 1939.

Co znamená zkratka POP3?

POP3 (zkratka Post Office Protocol, třetí verze) je jedním ze dvou nejrozšířenějších internetových protokolů pro získání e-mailu. Druhým je IMAP (Internet Message Access Protocol). Moderní e-mailové klienty nemají s podporou obou těchto protokolů problém a v podstatě všechny podporují oba protokoly. Jak nastavit Outlook pop3? Chcete-li pro přístup k vašemu e-mailu na Outlook.com používat protokol POP, musíte jej nejprve povolit.

  1. Vyberte Nastavení > Zobrazit všechna nastavení Outlooku > Pošta > Synchronizovat e-mail.
  2. V nabídce POP a IMAP vyberte možnost Ano u Povolit zařízením a aplikacím používat POP.
  3. Vyberte Uložit.

Jak pripojit Seznam Email na Outlook?

Pokud přidáváte další svůj účet, klikněte v levém horním rohu na Soubor, přejděte do části Informace a zvolte Přidat účet.

  1. V zobrazeném průvodci zadejte svoji e-mailovou adresu (ve tvaru celé e-mailové adresy).
  2. Zatrhněte volbu Umožnit mi ručně si nastavit účet a klikněte na tlačítko Připojit.

By Berkie Kossack

Jak se dělá stříška na klávesnici? :: Jak otevřít VCF v Excelu?
Užitečné odkazy