Domovská stránka > J > Jak Přehrát Hudbu V Iphone?

Jak přehrát hudbu v Iphone?

Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo zařízení Android použijte k ovládání hudby panel přehrávače dole na obrazovce. Na Macu jsou ovládací prvky nahoře na obrazovce. Náhodné přehrávání nebo opakování můžete zapnout nebo vypnout buď tak, že o to požádáte Siri, nebo pomocí ovládacích prvků v aplikaci Hudba.

Přečtěte si více

Jak zamknout YouTube?

V okně stránky Youtube klepneme na ikonku našeho účtu a v menu vybereme položku „Nastavení“. Poté se budeme nacházet na stránce nastavení našeho účtu ve službě Youtube. Nyní klepneme ve spodní části na položku „Uzamknout omezený režim pro tento prohlížeč“. Může se také zeptat, jak zamknout obrazovku při prehravani videa? Mám Android 4.1.2 a ve standardním přehrávači videa je při spuštění videa zcela napravo ikona zámku, po stisknutí se video uzamkne a nejde ukončit jinak než opět odemčením ikonou zámečku. Pak nemá žádné škvrně šanci. MX Player PRO pro android ma funkci zamceni obrazovky pri prehravani videa.

Jak vypnout dotykovou obrazovku?

Aller à Nastavení> Zabezpečení> Upřesnit> Připnutí obrazovky. (Ve starších verzích systému Android se tato část nazývá Zamykací obrazovka a zabezpečení). Aktivujte přepínač na. Jak nastavit YouTube aby hral i na ploše? Pokud chcete, aby se vám YouTube videa přehrávaly na pozadí, je důležité, abyste zůstali v prohlížeči a nepřeskakovali na aplikaci YouTube. Vyhledejte video, které chcete přehrát. Jakmile najdete video, klepněte na ikonu třech teček, které se nacházejí v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost Plocha.

Jak používat YouTube offline?

YouTubeoffline

Stahování videí ke sledování offline

  1. Přejděte na stránku sledování videa.
  2. Pod videem klepněte na ikonu stahování nebo na ikonu další nabídky. Stáhnout.
  3. Po dokončení stahování se pod videem zobrazí modrá ikona stažení.
A další otázka, jak na youtube poslouchat jen zvuk? V aplikaci YouTube Music si otevřete skladbu, kterou chcete poslouchat. V horní části obrazovky se zobrazí možnost výběru mezi režimem zvuku a videa. Chcete-li zapnout režim zvuku, klepněte na Video. Chcete-li poslouchat jen hudbu, klepněte na Zvuk.

Jak poslouchat YouTube s vypnutým displejem?

Android a YouTube s vypnutým displejem

  1. Na Androidu je postup jednoduchý. Otevřete prohlížeč a přejděte na web YouTube.com.
  2. Zde najděte video, které chcete na pozadí přehrávat.
  3. Nyní kliknutím na tři tečky vedle adresního řádku otevřete nástroje.
  4. A to je vše.
Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout zvuk na youtube? Oznámení: Vypnutí zvuků a vibrací
  1. Klepněte na ikonu účtu .
  2. Klepněte na Nastavení.
  3. Klepněte na Oznámení.
  4. Klepněte na možnost Vypnout zvuky a vibrace.
  5. Nastavte požadovaný čas začátku a konce intervalu.

Co pouzivat místo YouTube?

Naštěstí je zde ještě jedna alternativa v podobě Dailymotion. Tato služba je na internetu již od roku 2005 a je vlastněna francouzskou společností Vivendi.

By Salvucci Flagge

Jak YouTube bez reklam? :: Jak poustet YouTube?
Užitečné odkazy