Domovská stránka > J > Jak Se Píšou Zlomky Ve Wordu?

Jak se píšou zlomky ve Wordu?

V dokumentu umístíme kurzor kam chceme vložit zlomek. Dále se to provádí na kartě "Vložit" a nejprve vybereme "Symbol" a poté «Více symbolů». V nabídce, která se objeví, to uděláme "Numerické formuláře". Tam kromě dalších běžných matematických výrazů vybereme zlomek, který chceme použít, a klikneme na něj "Vložit".

Přečtěte si více

Jak něco nakreslit ve Wordu?

Přidání výkresu do dokumentu

  1. Klikněte v dokumentu na místo, kde chcete vytvořit výkres.
  2. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na tlačítko Obrazce.
  3. Když najdete obrazec, který chcete vložit, poklikejte na něj, abyste ho automaticky vložili, nebo ho kliknutím a přetažením nakreslete do dokumentu.
Jak se píše ve Wordu odmocnina? Stiskněte a podržte klávesa Alt poté pomocí numerické klávesnice zadejte 251. Aplikace Microsoft Word by do tohoto umístění vložila odmocninu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit rukopis do wordu?

Na kartě Kreslení na pásu karet klepněte na pero, které chcete vybrat. Abyste Word rukopisu, musíte být v rozložení při tisku. Pokud je karta Kreslení šedá, takže nemůžete vybrat pero, přejděte na kartu Zobrazení a vyberte Rozložení při tisku. Dalším klepnutím otevřete nabídku možností Tloušťka a Barva pera. A další otázka, jak zakroužkovat text v excelu? Na kartě Data klikněte ve skupině Datové nástroje na šipku vedle položky Ověřenídat a potom klikněte na Zakroužkovat neplatná data.

Jak psát zlomky?

Pro psaní zlomků můžete použít jednoduše lomítko na numerické klávesnici. Jakmile napíšete zlomek, stiskněte mezerník a zlomek se uspořádá vertikálně. A další otázka, jak udělat na klávesnici zlomky? Lomítko (/) je totiž zároveň znak pro dělení a v základní znakové podobě se tímto způsobem prostě píší i zlomky (1/2, 1/25, a/b, atd).

Jak ve Wordu napsat negaci?

V části Nástroje rovniceklikněte na kartě Návrh ve skupině Symboly na šipku Další. Klikněte na šipku vedle názvu sady symbolů a vyberte sadu symbolů, kterou chcete zobrazit. Klikněte na symbol, který chcete vložit. Také, jak vložit šipku do obrázků? Označení oblasti šipkou

  1. Aktivujte funkci Vkládání tvarů pomocí ikony.
  2. Zvolte si požadovaný tvar z nabídky (viz obrázek vlevo, pozice 2).
  3. Kliknutím do obrázku a současným tažením nakreslíte požadovaný tvar v libovolné velikosti.
  4. Zvolte barvu výplně a ohraničení nakresleného objektu.

Lidé se také ptají, jak se píše na klávesnici odmocnina?

Klávesová zkratka: LEVÝ ALT + 8730.

By Damalus Fakrudeen

Jak se na klávesnici píše odmocnina? :: Jak napsat email poptávka?
Užitečné odkazy