Domovská stránka > J > Jak Napsat Malou 2?

Jak napsat malou 2?

Předpoklad: Vaše klávesnice musí mít numerickou část, jinak je tento postup neproveditelný.

  1. ^2 = Stiskněte levý Alt a nepřestávejte ho držet. Na numerické klávesnici vyťukejte kód 94.
  2. ² = Zde je nejprve nutné přepnout na anglickou klávesnici, protože s českou to nejde.

Přečtěte si více

Jak udělat zobáček na klávesnici?

Stiskneme klávesu levý Alt, která se nachází na klávesnici dole vlevo hned vedle mezerníku. Držíme ji a nepouštíme. Poté na numerické části klávesnice vpravo zadáme číselný kód 62. Pustíme levý Alt a > je na světě. Tak jak napsat mi? Mý či Mí (majuskulní podoba Μ, minuskulní podoba μ, řecký název Μι nebo Μῦ) je dvanácté písmeno řecké abecedy a v systému řeckých číslovek má hodnotu 40.

Jak napsat na počítači n?

Háček je v paměti počítače, na obrazovce se ještě neukáže. Pustíme klávesu Shift. Stiskneme klávesu s písmenkem, nad kterým chceme mít háček, například stiskem klávesy n. Na obrazovku se vypíše ň. Jak se píše na klávesnici odmocnina? Pokud na své klávesnici nemáte klávesu ^ , můžete místo ní dvakrát zmáčknout * . Druhou odmocninu můžete vypočítat pomocí symbolu √ ( Ctrl + R ). n-tou odmocninu vypočítáte vložením čísla v podobě dolního indexu před symbol odmocniny.

Jak se píše čárka s tečkou?

ASCII PRO STŘEDNÍK

Postupujeme tak, že nejprve zmáčkneme levý Alt (nalevo od mezerníku). Poté na numerické části klávesnice vyťukáme kód 59 a nakonec levý Alt pustíme. Znaménko se automaticky propíše do textu.
Pokud jde o to, kde se píše středník? Jestliže jsou položky ve výčtu nevětného charakteru, začínáme každý bod obvykle malým písmenem, na konci každého bodu výčtu píšeme čárku, popř. středník (zpravidla pokud jsou body výčtu delší a v některém z nich je pro vnitřní členění použita čárka), a výčet ukončíme tečkou.

Jak se píše na klávesnici paragraf?

Varianta 2: levý Alt + 0167

V případě, že máte numerickou klávesnici, napíšete § také pomocí ASCII kódu. A to tak, že společně s levým Altem naťukáte na numerické klávesnici 0167.
Jak udělat rovná se na PC? Držte zmáčknutý levý Alt (dole, vlevo od tlačítka mezerník). Na numerické klávesnici vyťukejte číselnou kombinaci 61 pro =, respektive 8800 pro ≠. Pusťte levý Alt a automaticky dojde k zápisu do textu.

Co znamená +-?

Znaménka plus a minus (+ a −) se obecně používají k označování kladných a záporných čísel a rovněž pro operace sčítání a odčítání. Používají se i v dalších významech, více méně analogických. Plus a minus jsou výrazy z latiny, které znamenají „více“ a „méně“.

By Er Gou

Jak napsat dopis bez Wordu? :: Jak se dělá na notebooku?
Užitečné odkazy