Domovská stránka > J > Jak Zjistit Co Mám Za Grafickou Kartu?

Jak zjistit co mám za grafickou kartu?

Start → spustit → dxdiag → zobrazení → název grafické karty

Otevřete hlavní nabídku start a do vyhledávacího pole napište správce zařízení. Poté klikněte na šipku u řádku Grafické adaptéry a název vaší grafické karty je na světě.

Přečtěte si více

Jak zjistit informace o PC Windows 10?

Vyhledání informací o operačním systému ve Windows 10

  1. Vyberte tlačítko Start > Nastavení > Systém > O systému .
  2. V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows.
  3. V části Specifikace Windows zjistíte edici a verzi Windows spuštěnou na vašem zařízení.
Jak zjistit Výkon počítače? Otestovat výkon počítače lze mnoha programy (benchmarky) například: PassMark, Cinebench, Catzilla, CrystalDiskMarkatd, NovaBench,.. K jedněm z nejlepších patří produkty od společnosti Futuremark jež mají své místo na trhu už řadu let.

Jak správně zapojit RAM?

Vícekanálové zapojení pamětí (tzv. multi-channel) propojuje paměťový řadič a moduly RAM několika kanály a zvyšuje tak datovou propustnost v PC, nebo notebooku. Pokud chcete multi-channel využívat, musíte do zařízení vložit odpovídající počet modulů (2/3/4 - Dual/Triple/Quad Channel), případně jejich dvojnásobek. Jak správně nainstalovat RAM? Instalace operační paměti do počítače

Ze všeho nejdříve vypněte počítač a odpojte od něj všechny kabely. Poté odmontujte bočnici počítačové skříně, abyste se dostali k základní desce. Sloty pro operační paměť RAM se nachází hned vedle procesoru.

Jak vybrat paměť pro notebook?

Počítač se 4 GB tak stačí pouze na základní kancelářskou práci. Běžný uživatel bude patrně vybírat mezi 8 a 16 GB, ti nároční pak zvolí 32 GB. Zatímco s 8 GB byste na limit mohli brzy narazit, se 16 GB vydržíte velmi dlouho. Kromě kapacity je důležité vědět, zda jde paměť v notebooku vyměnit. Jak zjistit co mám v počítači za komponenty? Jinak stačí zmáčknout kombinaci kláves Windows+Pause Break. Tak zjistíš název procesoru a paměť. Nebo dej START - Spustit- napiš DXdiag a na první stránce máš taky psán Procesor a paměť. Po kliknutí na stránku druhou čili zobrazení máš pod položkou Název a Tip čipu údaje o grafické kartě.

Jak zjistit komponenty v PC Windows 10?

TIP#1142: Jak zjistit co mám v počítači s Windows za komponenty/hardware?

  1. HWiNFO (32 i 64 bitové verze, dokonce mají extra pro DOS) je velmi užitečné pro široké možnosti a schopnosti. Není nutné instalovat.
  2. CPU-Z či GPU-Z (pro grafické karty)
  3. AIDA 64.
Podle toho, jak poznat ddr2 a ddr3? Paměť DDR3 je evoluční nástupce operační paměti DDR2. Hlavní rozdíl mezi DDR2 a DDR3 je v rychlosti pamětí. DDR3 dosahují rychlosti 800 MT/s až 1600 MT/s. Standardní napětí určené standardem JEDEC bylo sníženo z 1,8 na 1,5 V.

Jak si vybrat základní desku?

Výběr základní desky by se primárně měl orientovat podle zvoleného procesoru, operační paměti a množství slotů pro zapojení dalších komponentů, jako jsou grafická karta, pevný disk apod. S tím souvisí také plánované využití.

By Mast Waganer

Kolik má davat alternátor? :: Jak zjistím typ RAM v notebooku?
Užitečné odkazy