Domovská stránka > K > Kde Sehnat Puk Kód?

Kde sehnat puk kód?

Kódy PIN a PUK jsou přidělená bezpečnostní čísla pro konkrétní SIM kartu, která zabraňují zneužití telefonu cizími osobami. PIN kód i PUK kód jsou součástí balení SIM karty. Kódy jsou uvedeny přímo na kartičce, ze které se SIM vylomí. Najdete je pod stíracími poli.

Přečtěte si více

Jak poznat Dual SIM?

Co je dual SIM nebo dual SIM

Jak dobře popisuje svůj název, nám umožňuje smartphone nebo telefon s duální SIM používat dvě SIM karty společně, to znamená, že nám umožňuje přijímat a volat ze dvou různých telefonních čísel, což je funkce, se kterou můžeme přenášet dvě telefonní linky na jednom smartphonu.
Tak jak zjistit telefonní číslo sim karty t-mobile? Své telefonní číslo T-Mobile zjistíte, když na klávesnici vyťukáte kód *103# (hvězdička a křížek jsou skutečně součástí kódu, nezapomeňte tedy i tyto znaky na klávesnici vyťukat) a na displeji se vám zobrazí informace o vašem telefonním čísle nebo vám to přijde jako SMS.

A další otázka, jak zjistit jaké mám telefonní číslo?

Majitelé telefonů s operačním systémem Android mohou své telefonní číslo zjistit v Nastavení: Otevřete nastavení tapnutím na ikonku ozubeného kola mezi aplikacemi. Scrollujte dolů a tapněte na "O telefonu" nebo anglicky "About Phone". Většina telefonů s Androidem zobrazí vaše číslo už tady. Jak zjistím svoje telefonní číslo Sazka mobil? Zavolejte nám ZDARMA na Zákaznickou linku (*11 z jiného SAZKAmobil čísla nebo na 800 77 11 11).

Co dělat když jsem zapomněl PUK?

PUK

Kde všude můžete zjistit váš PUK:

  1. v dokumentech, ze kterých jste sejmuli svou SIM kartu,
  2. v internetové aplikaci vašeho operátora,
  3. na bezplatné lince vašeho operátora,
  4. na prodejně vašeho operátora.
Podle toho, co je to puk kód? Je 8místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty v případě, že zadáte 3x chybný kód PIN. Pokud ho zadáte 10x chybně, dojde k trvalému zablokování SIM karty a je nutné vystavit novou SIM kartu.

Také, jak odblokovat sim kartu bez puku t mobile?

Jak odblokovat SIM kartu bez PUKU T-Mobile můžete i vytočením *123*307#. Jak pouzivat 2 SIM karty? Ujistěte se, že máte v telefonu vloženy dvě SIM karty.

  1. Zvolte možnost Menu > > Připojení > Duál. SIM > Čísla SIM .
  2. Zadejte čísla obou SIM karet a vyberte možnost Uložit .
  3. Přejeďte k možnosti Přesměrovávání hovorů a vyberte hodnotu Mezi dvěma SIM , Ze SIM1 na SIM2 nebo Ze SIM2 na SIM1 .

Pokud jde o to, jak pouzivat dvě sim karty?

Když telefon zapnete a zadáte pin k oběma SIM kartám, budou obě aktivní. V momentě, kdy vám někdo zavolá na SIM1, tak se SIM2 automaticky odpojí a bude ve standby režimu. Pokud vám v tu chvíli někdo bude volat, uslyší pravděpodobně hlášku operátora, že účastník je dočasně odpojen z provozu.

By Gannon Virden

Co je to Dual SIM? :: Jak poznat iPhone XS?
Užitečné odkazy