Domovská stránka > J > Jak Správně Popřát K Narozeninám?

Jak správně popřát k narozeninám?

Začněte milým oslovením, přidejte společnou historku nebo poděkování, napište, jak dlouho se znáte, nebo co na dotyčné ženě, či muži máte rádi a co blízkému člověku přejete do dalších let. Přání k narozeninám nemusí být dlouhé. Stačí 1 až 5 vět.

Přečtěte si více

Co napsat holce kdyz má narozeniny?

Taky Tě miluju, maminko, a přeju krásné narozeniny. Má nejmilejší maminko, podle kalendáře dnes nadešel ten velký den, kdy Ti chci povědět, jak moc mi na Tobě záleží a že Tě mám rád/a tak moc, že už to ani víc nejde. Děkuji Ti za všechno a přeji ty nejkrásnější narozeniny. Lidé se také ptají, co napsat do pranicka? Přeji ti všechno nejlepší k narozeninám a užij si dnešní den naplno. V tento překrásný den tvých narozenin ti přeji všechnu lásku a radost světa. Kéž by na světě bylo více žen, jako jsi ty. Krásné narozeniny a ať se ti splní všechna tvá přání a touhy.

Lidé se také ptají, co popřát k padesátinám?

Všechno nejlepší k padesátinám! Gratuluji ti k dosažení věku, který ti neformálně umožňuje vyhýbat se těžké manuální práci a zvedání těžkých břemen. Nikdo totiž nechce mít na svědomí tvoji vyhřezlou plotýnku, či infarkt. Přeji krásnou oslavu narozenin a hodně štěstíčka a zdravíčka. Jak gratulovat k narozeninám? "Ať jsou tvé dnešní narozeniny a každý den tvého života naplněny teplem slunečního svitu, radostí z úsměvů, zvuky smíchu a pocitem lásky." "K Tvým dnešním narozeninám mám jen jedno velké přání: zůstaň, jaký jsi, protože jsi skvělý! Všechno nejlepší k narozeninám!"

Tak co si přeju k narozeninám?

Ať život splní všechna Tvoje přání a všechny Tvoje naděje, ať štěstí, které málo k lidem chodí, se na Tebe usměje, ať nepoznáš bol ani klam, to vše Ti z celého srdíčka přeji k Tvým dnešním narozeninám. Štěstí v životě, život ve zdraví, zdraví v pořádku, pořádek v hlavě a hlavu v oblacích Co si přát k narozeninám 13? Takže pokud doma máte nějakou takovou mladou slečnu, přečtěte si, jaké dárky pro puberťačky jsou prý ty nej.

  • Nový telefon.
  • Obal na mobil.
  • Poznámkový blok.
  • Sluchátka.
  • Repráček.
  • Dekorace do pokoje.
  • Tričko s oblíbencem.
  • Zajímavá knížka.

Také, co si přát k narozeninám 11 let?

K dárkům pro dívky ve věku 11–15 let, které mají úspěch zaručen, jednoznačně patří módní doplňky, jako jsou šperky, ozdoby do vlasů nebo trendy batůžky. Že máte doma akční slečnu? Vemte ji do bazénu, kde si vyzkouší plavání s ploutví jako mořská panna. Co si přát na Vánoce 14 let? podle toho, co je baví: bráchovi bych třeba dala novou klávesnici k počítači, mp3, nějakou košili, na ty je ulítlej atd.je to těžký říct, když nevíme, co je baví... ?třeba nějaký sportovní náčiní, něco k tomu PC...

Jak popřát k svátku?

V klidu si nohy na stůl dej a bohatě posnídej. Ten, kdo tě má rád, bude ti dnes k jménu přát. ✓ Na mém stolním kalendáři tvoje jméno jasně září, proto ti k tvým jmeninám blahopřání posílám. Od koho je, to ty víš, proto přeji vše, o čem sníš.

By Wootan

Jak porovnat dva dokumenty? :: Co napsat na přáníčko?
Užitečné odkazy