Domovská stránka > J > Jak Otevřít Docx Na Androidu?

Jak otevřít DOCX na Androidu?

V první řadě to jsou Google Dokumenty (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, PDF Viever), Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) a pak také v univerzálním balíku WPS Office, který dokáže otevřít téměř všechny formáty kancelářských souborů.

Přečtěte si více

Tak jak otevřít word s heslem?

V nabídce Word klikněte na Preferences (Předvolby). Do pole Password to open (Heslo pro otevření) zadejte heslo a klikněte na OK. V dialogovém okně Confirm Password (Potvrzení hesla) zadejte heslo znova a klikněte na OK. Proč nejde otevřít Word? Při pokusu o otevření souboru se ve Wordu vyskytla chyba. Vyzkoušejte následující návrhy: Zkontrolujte oprávnění k souboru pro dokument nebo jednotku. Ujistěte se, že je dostatek volné paměti a místa na disku.

Jak převést pdf do docx?

Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.
Podle toho, jak změnit typ formátu? Změna výchozího formátu souboru

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na položku Možnosti.
  3. V dialogovém okně Možnosti aplikace Access klikněte na Obecné.
  4. V části Vytváření databází v poli Výchozí formát souborů vyberte formát souborů, který chcete použít jako výchozí.
  5. Klikněte na OK.
  6. Klikněte na Soubor > Nový.

Jak vytvořit DOC?

Když vytvoříte dokument v aplikaci Word, můžete jej uložit do formátu souboru DOC. Program pak vytvoří soubor DOC pro uložení obsahu dokumentu, který lze zavřít a znovu otevřít pro další úpravy. Po dokončení úpravy souboru DOC jej můžete vytisknout nebo uložit jako jiný soubor, například . PDF nebo . Jak změnit formát dokumentů? Změna formátu papíru pro všechny stránky

  1. V nabídce Format (Formát) klikněte na Document (Dokument).
  2. Klikněte na Vzhled stránky.
  3. V místní nabídce Formát papíru vyberte formát papíru.
  4. Klikněte na OK.
  5. V místní nabídce Použít na klikněte na Celý dokument a potom na OK.

Jak ulozit Word?

Uložení dokumentu

  1. Přejděte na Soubor > Uložit jako (nebo Uložit kopii).
  2. Vyberte OneDrive, abyste si k dokumentu zajistili přístup odkudkoli. Uložte osobní soubory do OneDrive – osobnía pracovní soubory na firemní OneDrive nebo SharePoint webu.
  3. Zadejte název a vyberte Uložit.
Podle toho, jak uložit textový dokument? V nabídce Úpravy klikněte na Vložit a potom klikněte na Uložit jako v nabídce soubor. V poli Uložit jako typ klikněte na textový dokument nebo textový dokument – formát MS-DOS.

Jak udělat ve Wordu kapitálky?

Pokud chcete u textu použít kapitálky, vyberte text a potom na kartě Domů ve skupině Písmo klikněte na šipku v pravém dolním rohu. V dialogovém okně Písmo v části Styl zaškrtněte políčko Kapitálky. Pokud chcete změnu případu vrátit zpět, stiskněte kombinaci kláves CTRL+Z.

By Pfister

Jak převést soubor CDA do MP3? :: Co je soubor DOC?
Užitečné odkazy