Domovská stránka > J > Jak Úplně Odstranit Program?

Jak úplně odstranit program?

Absolute Uninstaller 2.9 – freeware

Umožňuje měnit vlastnosti odinstalovaných a neplatných položek v seznamu. Po každé odinstalaci software prověří, zda program odebral většinu součástí programu. Obsahuje i funkci pro dávkovou odinstalaci, zálohování vybraných položek a auto-fix neplatných záznamů apod.

Přečtěte si více

Jak odinstalovat zbytky programu?

Vyhledejte požadovaný program a poté klikněte na „Uninstall“. Tento nástroj nejprve spustí standardní proces odinstalování programu ve Windows. Následně však provede Advanced Uninstaller Pro ještě jeden sken, který vyhledá další instalační „zbytky“ a po manuálním výběru a potvrzení je umožní odstranit. Také, jak odinstalovat program který není v seznamu? Někdy je to řešené tak, že spustíš znova instalaci, instalátor najde už nainstalovaný program a nabídne uninstall (remove), nebo opravu (repair). Můžeš ho nainstalovat znovu na stejné místo a možná se opraví a už bude nabízet uninstal. A když ne tak natvrdo smazat a ještě smazat v registru.

Když to vezmeme v úvahu, jak vymazat neplatné položky registru?

Další informace

  1. Spusťte Editor registru (Regedit. exe).
  2. Vyhledejte následující klíč:
  3. Vyhledejte klíč, který chcete odstranit, vyhledáním názvu klíče vytvořeného programem.
  4. Pomocí nabídky registr exportujte vybraný klíč registru a vytvořte zálohu.
  5. Odstraňte vybraný klíč registru a jeho hodnoty.
  6. Ukončete Editor registru.
Jak odebrat programy ve Windows 10? Klikněte na tlačítko Start a zadejte text „programy a funkce“. Klikněte na položku Programy a funkce. Až se zobrazí okno Odinstalovat nebo změnit program, kliknutím vyberte program, který chcete odinstalovat nebo změnit. Klikněte na možnost Odinstalovat nebo změnit.

Můžete se také zeptat, kde odinstalovat aplikace?

Software zdarma: perfektní odinstalace programů

  1. Revo Uninstaller Freeware 2.1 – freeware.
  2. GeekUninstaller 1.4 – freeware pro nekomerční účely.
  3. Radiola 2 – freeware.
  4. Core Temp 1.1 – freeware.
Také, jak smazat systémové aplikace android? Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“. Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.

Jak odinstalovat Cortana?

Ve Windows 10 si otevřeme nabídku start. Najdeme si Windows PowerShell, ten spustíme jako správce a zadáme tento příkaz Get-AppxPackage -allusers Microsoft. 549981C3F5F10 | Remove-AppxPackage. Potvrdíme enterem a máme hotovo. Jak odstranit Microsoft News? Klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10. Klikněte na Novinky a zájmy. Zde uvidíte tři možnosti - Zobrazit ikonu a text, Zobrazit pouze ikonu, a Vypnout. Nastavte jej na Vypnout odstranit widget z hlavního panelu.

Jak odinstalovat špatně Odinstalovaný program?

Revo Uninstaller je aplikace určená k pokročilému, úplnému a bezpečnému odinstalování softwaru ve Windows. Zvládá také čištění po nedokonale či nekompletně provedeném odstranění, zabránění nechtěnému startu vybraným aplikacím i vymazání stop ve webovém prohlížeči a aplikacích MS Office.

By Arlo

Jak smazat oddíly? :: Jak odebrat kontakt z oblíbených iPhone?
Užitečné odkazy