Domovská stránka > J > Jak Vypnout Upozornění Na Data?

Jak vypnout upozornění na data?

Mezi položkami s názvy jako mobilní síť, použití dat nebo operátoři hledejte přepínač s jasným názvem Datový roaming. Ten vypněte v případě, že chcete telefonu zablokovat přístup k mobilnímu internetu. Úplně stejně snadno pak můžete funkci zase zapnout.

Přečtěte si více

Jak skryt oznameni?

Postupujte následovně:

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Vyberte záložku Oznámení.
  3. Najděte položku Zprávy.
  4. Změňte položku Zobrazovat náhledy na „v odemknutém stavu“ (vypne náhledy na zamčené obrazovce). Možnost „vypnuto“ pro změnu vypne upozornění úplně.
Jak vypnout oznameni Iphone? Vypnutí oznámení pro konkrétní aplikace
  1. Přejděte do Nastavení > Oznámení a potom klepněte na Návrhy Siri.
  2. Vypněte jakoukoli aplikaci.

Jak skrýt oznámení?

Metoda 1: Otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte na možnost Rozpoznávání obličeje, zadejte heslo a vypněte možnost Oznámení zamčené obrazovky. Metoda 2: Přejděte do nabídky Nastavení > Oznámení a vypněte možnost Skrýt obsah oznámení. Může se také zeptat, jak odstranit upday samsung? Samozřejmě můžete také odinstalovat upday přes Galaxy Store. Chcete-li tak učinit, otevřete druhý, najděte „UpDay“ uvnitř vyberte ikona aplikace (malé bílé „u“ na modrém pozadí) a stiskněte Odinstalovat.

Jak vypnout zvuk na Discordu?

Krok č.

  1. V Discordu otevřete nabídku Nastavení kliknutím na ikonu ozubeného kola vedle vašeho jména a avatara vlevo dole.
  2. V nabídce Nastavení v části „Nastavení aplikace“ vyberte vlevo položku „Hlas a video“.
Co znamená na Discordu nečinný? Nečinný stav v Discord znamená, že uživatel byl nějakou dobu neaktivní, ačkoli aplikace je na jeho zařízení stále otevřená. Pokud je váš aktuální stav nastaven na Aktivní, po přibližně 5 minutách nečinnosti se automaticky změní na Neaktivní.

Pokud jde o to, jak vypnout čtení zpráv na discordu?

V kategorii „Převod textu na řeč“ vpravo kliknutím na posuvník vypněte možnost „Povolit čtení a používání příkazu / tts“. Deaktivace tohoto nastavení pro vás ve službě Discord zakáže převod textu na řeč bez ohledu na nastavení pro každý server nebo kanál. Jak poznam že mě nekdo ignoruje na Messengeru? Pokud se objeví miniatura fotografie osoby, to znamená, že zpráva byla přečtena zprávu (a proto byla ignorována). Pokud se objeví opak symbol (✓), to bude znamenat, že zpráva byla doručena, ale příjemce ji ještě neotevřel.

Kde je v Messengeru spam?

Lepší? Pokud si zobrazujete zprávy v telefonu na Messengeru, zvolte ikonku pro nastavení a klikněte na „Lidé“. Zobrazte si „Žádosti o zprávy“ a sjeďte dolů, kde uvidíte odkaz „Filtrované zprávy“. Zobrazí-li se vám desítky nepřečtených, důležitých zpráv, máte bezvýhradní právo být naštvaní.

By Northrop Atwell

Jak vypnout OneNote? :: Jak se zbavit oznámení?
Užitečné odkazy