Domovská stránka > J > Jak Vypnout Upozorneni Google Chrome?

Jak vypnout upozorneni Google Chrome?

Povolení a blokování oznámení ze všech webů

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Nastavení webu. Oznámení.
  4. V horní části stránky zapněte nebo vypněte nastavení.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak vypnout sledovani telefonu?

V telefonu otevřete aplikaci Nastavení. V sekci Osobní klepněte na Přístup k poloze. V horní části obrazovky zapněte nebo vypněte Přístup k údajům o mé poloze. Jak vypnout trasování?

Klepněte na aplikaci a vyberte jednu z možností:

  1. Nikdy: Zabrání přístupu k informacím z polohových služeb.
  2. Zeptat se příště: To umožní vybrat Vždy při použití aplikace, Povolit jednou nebo Zakázat.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout panel edge?

Otevřete aplikaci Microsoft Edge. V horním rohu prohlížeče vyberte Nastavení a další > apak vyberte přepínač vedle rozšíření, které chcete vypnout. Ikona rozšíření vedle panelu Adresa zmizí. Jak skrýt Microsoft start? Vyberte (Start) > Nastavení > přizpůsobení> Start. Pokud chcete nabídka Start, proveďte jednu nebo více z těchto akcí: Pokud chcete zobrazit nebo skrýt nedávno přidané aplikace, zapněte nebo vypněte přepínač Zobrazit nedávno přidané aplikace.

Lidé se také ptají, co znamená uzamknout hlavní panel?

Pokud máte na hlavním panelu všechny zástupce programů (ikony) a další již nechcete přidávat, můžete si tuto „lištu“ zamknout. Stačí na ni kliknout pravým „myšítkem“ a zvolit „Uzamknout hlavní panel„. Pokud byste v budoucnu chtěli nějakou tu další ikonku přidat, stejně tak panel odemknete. Podle toho, jak vypnout microsoft news na liště? Pokud chcete informační kanál úplně vypnout, vyberte vlastní režim a zvolte nastavení Obsah vypnutý. Pokud používáte starší verzi Edge, můžete použít odkaz Skrýt informační kanál, který se nachází v pravém horním rohu výchozí domovské stránky Edge vedle Nastavení.

Tak jak vypnout oznameni na pc?

Klikněte na Start -> Nastavení a následně zvolte Systém. Přepněte se na záložku Oznámení a akce. Nyní máte k dispozici volby, které nastavují zobrazování různých oznámení. Jedním přepnutím lze zakázat oznámení třetích stran, vypnout je na zamykací obrazovce, atd. Jak vypnout upozornění? Tuto možnost najdete v Možnosti-Soukromí a zabezpečení-Oprávnění-Oznámení-Nastavení. Zde aktivujte přepínač Blokovat nové žádosti o povolení posílat oznámení a potvrďte svou volbu tlačítkem Uložit změny.

A další otázka, jak zabránit automatickému přesměrování?

V pravém horním rohu klikněte na ikonu Přizpůsobit a ovládat Google Chrome a klikněte na možnost Nastavení. Klikněte na možnost Rozšířená nastavení. V části Resetovat a vyčistit klikněte na možnost Obnovit nastavení na původní výchozí hodnoty.

By Joette

Jak se zbavit soukromého čísla? :: Jak vypnout zajmy?
Užitečné odkazy