Domovská stránka > J > Jak Odstranit Ochranu Z Pdf?

Jak odstranit ochranu z PDF?

Zvolte Nástroje > Ochrana > Šifrovat > Odstranit zabezpečení. Odeberte zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení heslem použitého v dokumentu. Pokud má dokument heslo pro otevření dokumentu, odstraňte je z dokumentu kliknutím na tlačítko OK.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak obejít zabezpečení u pdf souboru?

2Metoda 2 ze 5:Použití Adobe Acrobat (Známé heslo)

  1. Otevřete program Adobe Acrobat.
  2. Klikněte Soubor.
  3. Klikněte na Otevřít.
  4. Dvakrát klikněte na PDF, které chcete otevřít.
  5. Klikněte na ikonu zámku.
  6. Klikněte na Detaily Povolení.
  7. Klikněte na rámeček Způsob zabezpečení.
  8. Vyberte Bez zabezpečení.
Podle toho, jak odstranit začernění v pdf? V PDF-XChange Editoru 8 / Plus otevřete soubor PDF pomocí volby na kartě Soubor > Otevřít. Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj.

Jak Zaheslovat PDF zdarma?

Přidání hesla do PDF

  1. Otevřete soubor PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Vyberte možnost Soubor > Ochránit soubor heslem. Případně můžete vybrat možnost Nástroje > Chránit > Ochránit soubor heslem.
  3. Vyberte, jestli chcete nastavit heslo pro zobrazení nebo úpravy PDF.
  4. Zadejte a znovu zadejte heslo.
  5. Klikněte na tlačítko Použít.
Jak otevrit zaheslované PDF? K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Jak dešifrovat PDF?

PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat. Jak udělat z PDF Word? Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

Lidé se také ptají, jak odemknout pdf mac?

Tip: Chcete‑li zamknout nebo odemknout některý soubor ve Finderu, vyberte jej, klikněte na Soubor > Informace a pak zaškrtněte políčko Uzamčeno nebo jeho zaškrtnutí zrušte. Jak odstranit Začernění? pokud to někdo začernil už na papíře, tak nijak :-D. Pokud je to začerněné na papíře a ne v souboru obrázku, zkusit polaborovat s jasem, kontrastem a barvami, jestli to písmo pod tím začerněním nějak nebude čitelné.

Jak odstranit Zacerneny text?

Pokud chcete nějakou část screenshotu opravdu spolehlivě zabarvit, využijte nástroj pro vložení obrazců, které následně vyplníte barvou. To zakrytý text text překryje spolehlivě. Velký fanoušek Applu a technologií obecně. Ať už jde o počítače, konzole, audio, video a všechno ostatní, co se kolem toho motá.

By Wilma

Jak anonymizovat dokumenty? :: Co dělat když nejde naformátovat SD karta?
Užitečné odkazy