Domovská stránka > J > Jak Zjistit Metadata Videa?

Jak zjistit metadata videa?

Je to totiž právě ViewNX-i, který dokáže zobrazit EXIF také u videosouborů! Protože jde o nikoňácký software, dokáže se ViewNX-i dostat až k nejjemnějším detailům nastavení foťáku/kamery při videu.

Přečtěte si více

Jak zjistit velikost fotografie?

Jak zjistit rozměry obrázku v počítači

  1. Otevři si ve svém počítači složku, ve které máš obrázek / obrázky uložené.
  2. Najeď kurzorem (myší) na obrázek, u kterého chceš zjistit velikost, a chvilku počkej. Pozn.
  3. Během 1-2 sekund se zobrazí malá informační tabulka, ze které vyčteš rozměry tvého obrázku.
Jak najít lidi podle fotky? Vyhledání fotek lidí a zvířat a přidání jmen
  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Hledat.
  4. Zobrazí se řada obličejů. Klepnutím na některý z nich zobrazíte fotky, na nichž tento člověk je. Pokud chcete vidět další obličeje, klepněte na Zobrazit vše.

Jak pridat k fotce datum Iphone?

Změna data a času fotografie

V aplikaci Fotky na Macu vyberte fotografie, které chcete upravit. Použijte příkaz Obrázek > Upravit datum a čas. Tip: Můžete také dvakrát kliknout na datum, které se zobrazí v okně Informace, a datum změnit.
Co je fotomontáž? Fotomontáž je tvořena specifickým použitím techniky fotografických obrazů. Technicky by fotomontáž mohla být nazvána fotokoláží, kde koláž znamená ve francouzštině „lepení“ a naznačuje montáž sekvencí, podobně jako u filmu. Skutečná fotomontáž tak představuje dva a více obrazů exponovaných v různou dobu.

Jak ověřit video?

V případě ověřování původů videí je nutné vyhledat původní video pomocí klíčových slov, která odpovídají obsahu videa, případně podle názvu souboru s videoobsahem. Pomoci může také nástroj CitizenEvidence od Amnesty International, který dokáže zkontrolovat autenticitu videa na YouTube. Jak zobrazit fotky na Google Maps? Vyhledání fotek

  1. Spusťte na počítači Mapy Google.
  2. Vlevo nahoře klikněte na ikonu nabídky. Vaše příspěvky.
  3. Vyberte možnost Fotky.

Jak zjistím velikost fotky na iphone?

Na fotografii podržte prst, a poté z menu vyberte možnost Informace. Zobrazí se základní metadata o fotografii. Pro zobrazení pokročilých metadat klepněte na Zobrazit více. Jakmile najdete co potřebujete, tak klepněte vpravo nahoře na Hotovo. Jak změnit datum pořízení fotografie? Změna data a času

Na počítači přejděte na adresu photos.google.com. Klikněte na Upravit datum a čas. Pokud jste vybrali více položek, uvidíte dvě možnosti. Pokud chcete určit datum a čas první položky a data a časy ostatních položek automaticky posunout podle ní, klikněte na Posunout data a časy.

Jak vložit datum na fotografií?

Pokud opravdu chcete vložit datum (vložit jako napsat) NA fotografii, tak pak fotku otevřít v nějakom editoru (Photoshop, Zoner, Gimp) a na fotku datum napsat. Ale když chcete vložit datum do skrytých dat o fotografii (tzv. EXIFu), tak opět v nějakém programu fotku otevřít a do exifu to datum vepsat.

By Orgel Mcquay

Jak nainstalovat Launcher? :: Jak zjistit kde byla fotografie Porizena?
Užitečné odkazy