Domovská stránka > C > Co Znamená Zamek U Sms?

Co znamená zamek u SMS?

Pokud vám přístroj někdo ukradne nebo si ho někde zapomenete, můžete na něj poslat SMS s heslem a přístroj bude uzamčen. Dokonce lze nastavit, aby začal houkat. Případnému zloději nepomůže ani když vymění SIM kartu, v tu chvíli se totiž telefon zamkne automaticky.

Přečtěte si více

Co zajistuje end-to-end?

Jak šifrování end-to-end funguje

  • Vytváří se na vašem zařízení a na zařízení, kterému posíláte zprávu.
  • Nesdílí se s Googlem, s jinými zařízeními ani s nikým jiným.
  • Pro každou zprávu se generuje znovu.
  • Smaže se ze zařízení odesílatele po vytvoření zašifrované zprávy, ze zařízení příjemce pak po jejím dešifrování.
Jak vypnout RCS? Jak deaktivovat RCS

Poté z nabídky vyberte „Nastavení“. V horní části nastavení klepněte na „Funkce chatu“. Poznámka: Pokud nemáte podporu RCS, neuvidíte v nastavení „Funkce chatu“. Jednoduše deaktivujte možnost „Povolit funkce chatu“.

Co delat kdyz nechodi SMS?

Zkontrolujte, zda nemáte plnou paměť pro přijaté SMS. Případně zkuste zapnout a vypnout telefon - je možné, že telefon chybně komunikuje se sítí. Další rady najdete na naší stránce technické podpory. Jak dešifrovat telefon? V nastavení mobilního telefonu nebo tabletu s OS Android přejděte do Nastavení - sekce Osobní - Zabezpečení a zvolte možnost Šifrovat telefon/tablet.

Jak schovat SMS?

Otevřete v aplikaci Pulse SMS konkrétní konverzaci. Klikněte v pravém horním rohu na tři tečky a vyberte poslední volbu „Nastavení konverzace„. Vyberte „Ztišit konverzaci„. Můžete se také zeptat, jak šifrovat zprávy? Šifrujeme z konce na konec. Zašifrovanou zprávu posíláme přes server, server si ji nepřečte, jelikož nemá jak, a zašifrovanou zprávu přepošle příjemci, který si ji následně rozšifruje a přečte. Šifrování z konce na konec je metoda, kterou v kontextu dnešního článku využijeme.

Co je to šifrování telefonu?

U šifrovacích telefonů stejně tak, jako u šifrovacích microSD karet probíhá šifrování na hardvarové úrovni, a nabízí tak zabezpečení na nejvyšší úrovni. Pokud však nechcete být limitováni výběrem konkrétního telefonu, můžete raději použít šifrovací microSD kartu, kterou lze použít i s běžnými telefony. Jak funguje šifrování? Šifrování dat je proces, kterým se nezabezpečená elektronická data převádí za pomoci kryptografie na data šifrovaná, čitelná pouze pro majitele dešifrovacího klíče. Šifrování dat slouží k jejich ochraně proti nežádoucímu zjištění cizí osobou a uplatňuje se při ukládání dat i při jejich přenosu včetně telekomunikace.

Jak vypnout chatové zprávy?

Zapněte nebo vypněte funkce chatu

  1. Na svém zařízení otevřete Zprávy .
  2. Vpravo nahoře klepněte na Více. Nastavení.
  3. Využít Funkce chatu.
  4. Zapněte nebo vypněte možnost „Povolit funkce chatu“.

By Henigman

Jak zapnout RCS? :: Jak vypnout kód obrazovky?
Užitečné odkazy