Domovská stránka > J > Jak Si Nastavit Zamek Na Aplikace?

Jak si nastavit zamek na aplikace?

Zapnutí zámku aplikace

Přejděte do nabídky Nastavení > Zabezpečení > Zámek aplikace > Zapnout, poté postupujte podle pokynů na obrazovce a nastavte heslo zámku aplikace a vyberte aplikace, které chcete zamknout.

Přečtěte si více

Jak Zaheslovat zprávy na iPhonu?

I Messenger můžete jednoduše uzamknout pomocí Touch ID či Face ID. Stačí klepnout na ikonu vašeho profilu (vlevo nahoře) -> Soukromí -> Zámek aplikace. Zde funkci aktivujte a poté si případně nastavte čas pro vyžadování Face ID. Může se také zeptat, jak nastavit otisk na app store? NastaveníAppiTunes

Vyžadování hesla na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno.
  3. Klepněte na možnost Média a nákupy.
  4. Klepněte na Nastavení hesla a vyberte požadované nastavení.

Jak zamknout aplikací Xiaomi?

Jak zamknout přístup k jedné nebo více aplikacím na Xiaomi?

  1. Stáhněte a nainstalujte si aplikaci.
  2. Otevřete jej a udělte mu požadovaná práva.
  3. Ze seznamu aplikací vyberte všechny, které chcete blokovat.
  4. Určete heslo pro přístup k aplikacím vašeho Xiaomi.
Kde mám uložená Hesla? Zobrazení, smazání nebo exportování uložených hesel

Hesla se ukládají do vašeho účtu Google. Pokud chcete zobrazit seznam účtů s uloženými hesly, přejděte na adresu passwords.google.com nebo si zobrazte svá hesla v Chromu. Pokud chcete zobrazit hesla, budete se muset znovu přihlásit.

Jak uzamknout aplikace?

Prvním krokem nastavení je volba zámku, který použijete na ochranu vybraných funkcí a aplikací. Použít můžete číselný PIN nebo odemykací gesto. Doporučujeme vám také vložit do aplikace svůj e-mail, aby bylo možné odblokovat zamknuté funkce v případě, že zapomenete heslo. Pak už můžete nastavit zámek aplikací a funkcí. Jak zamknout aplikací WhatsApp? Otevřete WhatsApp a přejděte do Nastavení. Klepněte na Účet > Soukromí > Zamykání obrazovky.

A další otázka, co je zámek aplikací?

Zámek aplikace – s otiskem prstu, vzorem a heslem:

Odemkněte aplikaci pomocí otisku prstu. Dodává se s možností uzamknout jakoukoli aplikaci na vašem Androidu. App Locker dokonce umožňuje použití hesla nebo vzoru k uzamčení aplikací.
A další otázka, jak skryt zprávy na iphone? Jakmile tak učiníte, tak se přesuňte do konverzace, kterou chcete ztišit. Nyní v horní části obrazovky klepněte na jméno či název konverzace s obrázkem. Tímto se níže zobrazí menu, ve kterém vpravo klepněte na informace. Na další obrazovce pak sjeďte o kus níže a pomocí přepínače aktivujte Skrýt upozornění.

Jak si zamknout Messenger?

Nové nastavení nazvané App Lock má řešit situace, když někdo dostane do ruky váš odemčený mobil a chtěl by se náhodou podívat i do Messengeru - to už půjde jen přes Face ID nebo Touch ID, pokud si funkci zapnete. Najdete ji v sekci soukromí.

By Milena Viner

Jak zamknout iPhone se? :: Jak nastavit heslo na aplikace?
Užitečné odkazy