Domovská stránka > J > Jak Upravit Audio Nahrávku?

Jak upravit audio nahrávku?

Audacity 1.3 – GPL

Pracuje se soubory ve formátu včetně OGG, MIDI, MP3 a WAV. Dokáže zachytit v PC přehrávaný zvuk. Editujte svoje zvukové nahrávky s využitím funkcí Vyjmout, Kopírovat a Vložit (s neomezenou možností vrácení akcí), mixujte stopy dohromady nebo na svoje nahrávky aplikujte efekty.

Přečtěte si více

A další otázka, jak nahrát zvuk?

Zvukový soubor ze zvukového signálu vytvoříme pomocí jednoduchého programu "Záznam zvuku" (Sound Recorder), který je součástí systému MS Windows. V programu nastavíme výše zmíněné hodnoty odpovídající kvalitě CD a můžeme spustit nahrávání. Výsledné soubory jsou ve formátu WAV. Jak zkrátit audio? Free MP3 Cutter 2.1

Free MP3 Cutter je nenáročný nástroj pro střih a rozdělení audio souborů MP3 ne menší části. Program má velmi snadné ovládání a uživatel pouze nastaví časový úsek, který má být vystřižen a uložen do zvláštního MP3 souboru.

Jak zkrátit skladbu?

Podržte na skladbě prst a přetáhněte jí na pracovní plochu. Přesuňte skladbu až na začátek (skladbu můžete upravit – zkrátit) A další otázka, jak oříznout zvukovou stopu? Jak oříznout MP3 pomocí Powerpoint

Krok 1Stáhněte a nainstalujte Powerpoint do počítače a poté jej spusťte. Krok 2klikněte Audio nástroje > přehrávání > Oříznout zvuk. Krok 3Klikněte na tlačítko Přehrát, poslouchejte jej a poté, když dosáhnete bodu, který chcete oříznout, klepněte na tlačítko Pozastavit.

Jak posunout zvukovou stopu v Audacity?

Jestli chces stopu posunout, tak nahore uprostred kliknes na "Time shift tool"(takova obousmerna sipka) a muzes pak mysi posouvat. Když to vezmeme v úvahu, jak ztlumit zvuk v audacity? kliknout na tlačítko Přeměnit vybraný zvuk na ticho (zkratka Ctrl+L). Označená část stopy se ztiší. Při synchronizaci stop může být potřeba prodloužit stopu o úsek ticha. Klikneme na místo, kde se má ticho vložit, zadáme příkaz Vytvoření > Silence a řekneme, jak dlouhé má ticho být.

Jak spojit dvě zvukové stopy v Audacity?

Když uvidíte hlavní rozhraní Audacity, klikněte na Soubor Kartu a vyberte OTEVŘENO přidat zvukové stopy. Krok 2. V horní části rozhraní klikněte na ikonu Nástroj Time Shift. Poté můžete skladby volně přetahovat doleva a doprava. Pokud jde o to, jak upravit pisnicku na vyzvaneni? Android tipy: Jak nastavit vyzvánění telefonu?

  1. V aplikacích otevřete Hudba. Otevřete aplikaci Hudba.
  2. Vyberte ze seznamu písniček tu, kterou chcete použít, a podržte na ní prst.
  3. V menu, které se následně zobrazí, vyberte Použít jako vyzváněcí tón telefonu. Zvolte Použít jako vyzváněcí tón telefonu.

Jak nastavit pisen na vyzvaneni?

Přejděte do Nastavení > Zvuky a haptika. V nabídce Zvuky a vibrace klepněte na zvuk, který chcete změnit. Klepnutím na vyzvánění nebo zvuk upozornění si můžete nový zvuk poslechnout a použít.

By Kingsbury

Jak nastavit sluchatka na iPhone? :: Jak odstranit z písně zpěv?
Užitečné odkazy