Domovská stránka > J > Jak Udělat Audio Nahrávku?

Jak udělat audio nahrávku?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.

Přečtěte si více

Jak nahrát audio?

1.Záznamník Zvuku

  1. Nainstalujte program na Vašem PC s Windows 10.
  2. Otevřete aplikaci a vyberte „Nastavení“ v menu, které připomíná ozubené kolo.
  3. Přehrajte zvuk, který chcete nahrát nebo mluvte skrz mikrofon.
  4. Klikněte na tlačítko „Nahrávat“ pro započetí nahrávání.
Jak nahrát obrazovku zdarma? OBS Studio. Jedním z nejlepších řešení pro nahrávání obsahu obrazovky je bezplatný a otevřený software OBS Studio.

Jak nahrát video na počítači?

Postup je následující:

  1. Nastavení | Ovládací centrum | Upravit ovládací prvky.
  2. Pomocí zeleného kolečka s plus přidejte položku Záznam obrazovky.
  3. Nyní stačí otevřít ovládací centrum (přejetím prstem od spodu obrazovky nahoru) a kliknutím na bílé kolečko začít nahrávat.
Podle toho, jak nahrávat obrazovku obs? Způsob přidání je obdobný jako u záznamu obrazovky - klik na "+", vybrat položku "Zařízení pro záznam obrazu", umístit a nastavit velikost daného zdroje ve "scéně". Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko "Začít nahrávat" v sekci "Ovládací prvky".

Jak udělat snímek obrazovky na PC?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”. Podle toho, jak udělat výřez z obrazovky? Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:

  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Jak Ofotit obrazovku?

Zachycení celé obrazovky monitoru nebo displeje

Stiskněte na klávesnici klávesu Print Screen - často zkracováno jako PrtSc, Prt Scr, Print Scrn, Prt Scn, Prt Sc nebo také Prnt Scrn . Nachází se většinou mezi klávesami F12 a Scroll Lock. U notebooků je někdy také potřeba předem podržet klávesu FN.
Jak udělat snímek obrazovky? Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Jak nahrávat displej?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

By Liederman

Jak nahrát obrazovku na PC se zvukem? :: Jak nahrát obrazovku i zvuk?
Užitečné odkazy