Domovská stránka > J > Jak Odstranit Předinstalované Aplikace Android?

Jak odstranit předinstalované aplikace Android?

Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“. Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.

Přečtěte si více

A další otázka, jak odinstalovat facebook z počítače?

Klasické prostředí mobilního prohlížeče

Posuňte se do oddílu Vaše informace na Facebooku a klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Deaktivace a odstranění a vyberte Odstranit účet. Klepněte na Pokračovat v odstranění účtu a vyberte Odstranit účet.
Podle toho, jak zrušit fb na mobilu? Postup, jak zrušit Facebook účet je následující:

  1. přejděte do nastavení,
  2. otevřete sekci „Vaše informace na Facebooku“,
  3. zobrazte „Odstranění vašeho účtu a informací“,
  4. vyberte deaktivaci účtu, případně odstranění účtu.

Proč blbne Facebook?

Nedostupnost Facebooku nemusí být vždy způsobená výpadkem na straně sociální sítě. Může jít také o obyčejný výpadek vašeho internetového připojení. Pokud vám Facebook nejde, zkontrolujte nejdříve, jestli se vám načítají jiné internetové stránky a zda vám fungují další online služby. Může se také zeptat, jak si stáhnout facebook? Otevřete si tedy AppGallery a do vyhledávání napište Facebook. Ten sice není v tomto obchodě, ale je vám po vyhledání nabídnutý odkaz na oficiální stažení instalačního souboru ze stránek Facebooku.

Jak odinstalovat výchozí aplikace?

Řešení je jednoduché! Stačí zajít do Nastavení > Aplikace a oznámení > Výchozí aplikce, případně v nastavení jen vyhledat klíčové sousloví “Výchozí aplikace”. A další otázka, jak se zbavit programu který nejde odinstalovat? Tip: Jak odstranit program, který nemá odinstalátor

  1. 1) Vytvořte bod obnovení systému.
  2. 2) Restartujte systém do nouzového režimu.
  3. 3) Zjistěte cestu k nainstalovanému programu.
  4. 4) Pročistěte registry.

Jak odinstalovat aplikace z Android?

Odinstalace přes ADB

Potřebujete k ní aktivovat Vývojářský režim v telefonu, stáhnout a spustit ADB, připojit telefon k počítači a přes tento „příkazový řádek“ vynutit odinstalaci aplikací z telefonu.
Jak se odhlásit z Facebooku na všech zařízeních? Přihlaste se do svého profilu, přejděte do Nastavení -> Zabezpečení a přihlášení -> Kde jste přihlášeni -> Vyberte zařízení, která se zdají podezřelá, a odhlaste se z nich klepnutím na tři tečky na pravé straně a potvrzením volby „Odhlásit se“.

Jak někomu zrušit Facebook?

Stačí se přihlásit a přejít na stránku s nastavením účtu: facebook.com/settings. Tam v sekci Obecné přejděte na řádek Správa účtu a vpravo klikněte na odkaz Upravit. Rozbalí se nabídka funkcí a níže najdete odkaz Deaktivace účtu.

By Ody

Jak se úplně odhlásit z Facebooku? :: Jak smazat všechny konverzace na Messengeru?
Užitečné odkazy