Domovská stránka > J > Jak Na Macu Stáhnout Jakoukoliv Verzi Macos?

Jak na Macu stáhnout jakoukoliv verzi macOS?

Způsobů, pomocí kterých můžete stáhnout jakoukoliv verzi macOS, existuje hned několik. Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat čistý macOS?

Po ukončení diskové utility ve Zotavení macOS klepněte na možnost Znovu nainstalovat macOS. Jakmile tak učiníte, tak na další obrazovce klepněte na Pokračovat, a poté znova na Pokračovat. Dále nezapomeňte odsouhlasit smluvní podmínky a vyberte si disk, na který se má čistý macOS Monterey nainstalovat. Jak si aktualizovat iOS? Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Co to je Aktualizace softwaru?

Aktualizace softwaru je v informatice postup, při kterém je do počítače instalována novější verze jeho programového vybavení. Aktualizace se provádí buď z důvodů implementace vyšší bezpečnosti, oprav chyb, nebo z důvodu přechodu na novější verzi software, která obvykle poskytuje novou funkcionalitu a vlastnosti. Jak upgradovat na macOS High Sierra? Chcete-li začít instalovat operační systém, otevřete tuto aplikaci ze složky Aplikace.

  1. Na macOS Sierra lze upgradovat z verzí El Capitan, Yosemite, Mavericks, Mountain Lion nebo Lion.
  2. Na OS X El Capitan lze upgradovat z verzí Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, Lion nebo Snow Leopard.

Jak aktualizovat Stary iOS?

Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.
Můžete se také zeptat, jak dlouho trva aktualizace ios 15? Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Jak ziskat iOS 14?

Pak postupujte takhle:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Jak downgradovat macOS? Jak downgradovat macOS pomocí Time Machine
  1. Připojte disk Time Machine k počítači Mac.
  2. Restartujte počítač Mac.
  3. Podržte klávesu Command + R, dokud se nezobrazí logo Apple.
  4. Když se možnosti objeví na obrazovce, zvolte „Obnovit ze zálohy Time Machine“ a klikněte na Pokračovat.

Jak dlouho trvá instalace macOS Big Sur?

macOS Big Sur běží pomalu

Tento proces trvá několik hodin, maximálně několik dní – jakmile se proces dokončí, tak se celý požitek o mnoho zlepší. Zůstaňte tedy trpěliví a vyčkejte, až se vše dokončí.

By Parik Tunson

Co to je aktualizace? :: Jak nastavit Google?
Užitečné odkazy