Domovská stránka > J > Jak Obnovit Prispevek?

Jak obnovit prispevek?

Pokud si přejete obnovit nebo trvale smazat odstraněný příspěvek, v aplikaci Instagram zvolte kartu profilu v pravém dolním rohu, poté klikněte na ikonu tří řádků v pravém horním rohu, zvolte Nastavení, vyberte složku Nedávno smazáno a vyberte příspěvek, který chcete obnovit nebo trvale smazat.

Přečtěte si více

Kde je koš na Facebooku?

Obsah koše můžete obnovit v záznamech o aktivitách. Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na svůj profilový obrázek. Klikněte na pod svým jménem a pak na Záznamy o aktivitách. V nabídce vlevo se posuňte dolů a klikněte na Koš. Jak obnovit smazány Facebook? Klasické prostředí mobilního prohlížeče

  1. Klepněte na a zadejte název profilu.
  2. Klepněte na název profilu, který chcete nahlásit.
  3. Klepněte na a pak na Podpora a nahlášení profilu.
  4. Klepněte na Něco jiného a pak na Další.
  5. Klepněte na Obnovit tento účet a postupujte podle návodu.

Tak jak obnovit staré fotky na facebooku?

Obnovte smazané fotografie časové osy z kopie vašich dat

Přejděte na svůj účet na Facebooku Nastavení. Klikněte na ikonu malý dolů tlačítko v pravém horním rohu modré lišty. Z rozevíracího seznamu vyberte Nastavení. Krok 2Na Obecná nastavení Stránka, na tlačítko Stáhněte si kopii svých údajů na Facebooku.
Jak vrátit zpět Příspěvek z Timeline? Obsah, který jste na profilu skryli (třeba příspěvky, fotky a videa), si můžete zobrazit přes záznamy o aktivitách. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno. Klepněte na a pak na Záznamy o aktivitách. Klepněte na Filtr, pak na Skryto na profilu a zkontrolujte si to.

Jak obnovit Reels?

Konkrétně budete muset navštívit kartu svého profilu, přejít do Nastavení, dále do položky Účet a tam bude řádek Nedávno smazané. Tam najdete po smazání dalších 30 dní vaše příspěvky, videa, Reels i příspěvky v IGTV. Výjimkou jsou Příběhy, které bude možné po smazání obnovit jen do 24 hodin. A další otázka, jak obnovit smazane story? Klepněte na ikonu nabídky vpravo nahoře a potom klepněte na Nastavení. Využít Účet a potom klepněte na tlačítko Nedávno smazáno. Nahoře klepněte na druh obsahu chcete obnovit nebo trvale smazat. Klepněte na fotka, video nebo příběh chcete obnovit nebo trvale smazat.

Jak obnovit Instastories?

Zvolte Nastavení. Klepněte na Nedávno smazáno (pokud funkci ještě nevidíte, zkuste to později znovu). Vyberte příspěvek/video/příběh. Klepněte na Obnovit. Jak vysypat koš Facebook? Když obsah najdete, napravo klepněte na . Pokud jde obsah odstranit, klepněte na Přesunout do koše. Potvrďte svou volbu klepnutím na Přesunout do koše. Obsah můžete odstranit i před uplynutím třiceti dnů.

Jak odstranit laik?

Jak odebrat To se mi líbí u stránky:

  1. Přejděte na danou stránku.
  2. Klepněte na Tohle se mi líbí.
  3. Klepnutím na Už se mi to nelíbí odeberte označení To se mi líbí.

By Sower

Jak odstranit ikonu koše? :: Jak opravit jednotku?
Užitečné odkazy