Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Smazanou Stranku?

Jak zobrazit smazanou stranku?

Stačí zajít na archive.org, zadat adresu webu a pokud byl uložen, najdete několik historickýchverzí stránek, místy sice s chybějícími obrázky, nicméně ve většině případů bez problémů použitelných. V tomto archivu je uchováváno přes 3 miliony GB dat, takže šance, že najdete stránku, kterou hledáte, je poměrně vysoká.

Přečtěte si více

Podle toho, jak najít staré webové stránky?

Pro pátrání v hlubší minulosti stránky jsou vhodné archivační nástroje tzv. wayback machines na https://web.archive.org nebo na českém webarchivu na adrese https://www.webarchiv.cz/. Světový webarchiv průběžně ukládá otisky všech webových stránek, které kdy byly na internetu. Jak obnovit webovou stránku? Pro aktualizaci – obnovení obsahu webových stránek stačí stisknout klávesu F5. Klávesou F5 aktualizujeme obsah stránky. Pro znovunačtení prvků stránky je za potřebí, udělat refresh cache paměti.

Může se také zeptat, jak najít starý blog?

Otevřela jsem následující odkaz - https://web.archive.org/. Poznámka - návod se skládá ze snímků obrazovky mého telefonu, pro ušetření místa, času i vašich nervů jsem u některých popisků spojila vždy dva obrázky k sobě :). Vepsala název svého původního blogu. Načetl se mi přehled, kdy byl můj blog robotem ukládán. Pokud jde o to, jak archivovat web? Z hlediska metodiky je možné provádět archivaci webu třemi způsoby: celoplošně, výběrově a tematicky. Ve WebArchivu jsou uplatňovány všechny tři postupy. Cílem celoplošných sklizní je automatizovaná archivace co největší části webu s minimem lidské práce.

Podle toho, jak obnovit stránky v chrome?

Tento příkaz můžete učinit pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + T (Windows) nebo Command + Shift + T (macOS). Lze jej ale vyvolat také po klepnutí pravým tlačítkem do horního okna Chrome a klepnout na možnost “znovu otevřít zavřenou kartu”. Tak proč skončil blog cz? 16.8.2020 se definitivně uzavřely brány Blog.cz a Galerie.cz. Důvodem byl údajně vysoký pokles uživatelů a zastaralost, která do rychle rostoucího online světa nepatří.

Jak funguje Wayback Machine?

Archiv umožňuje veřejnosti nahrávání a stahování digitálního materiálu ze svého datacentra, a poskytuje neomezený přístup prostřednictvím internetu zcela zdarma. Jedná se o jeden z největších projektů pro digitalizaci knih. Je členem Americké knihovní asociace, a je oficiálně uznaný státem Kalifornie jako knihovna. Jak obnovit předchozí relaci? Obnova předchozí relace z nabídky Firefoxu

  1. Klikněte na tlačítko nabídky .
  2. Klikněte na Historie a poté na Obnovit předchozí relaci.

Tak jak nastavit automatické obnovení stránky?

Google Chrome

  1. jděte na adresu rozšíření Page Refresh, klikněte na tlačítko Instalovat a povolte mu přístup.
  2. po nainstalování se v adresním řádku objeví kolečko ze šipek (pokud ho nevidíte zkuste otevřít nový panel nebo prohlížeč zavřít a otevřít)

By Thayne Mccullough

Jak obnovit relaci? :: Jak aktualizovat aplikace v Iphone?
Užitečné odkazy