Domovská stránka > J > Jak Topovat Inzerát Na Sreality?

Jak Topovat inzerát na Sreality?

Pravidla Sreality

Každý klient může své inzeráty „topovat“ pomocí tlačítka TOP. Jedná se o doplňkovou, placenou službu. V jednom dni může být každý jednotlivý inzerát topován maximálně 3x. Můžete si libovolně volit denní dobu, ve kterou budete své inzeráty topovat.

Přečtěte si více

Jak Topovat inzerát na Bazoši?

Inzerát můžete topovat kdykoliv, stačí kliknout na odkaz Smazat/Upravit/Topovat, který se objeví po najetí myší na Váš inzerát v jeho dolní části. Tato služba je nabídnuta také po přidání nebo editaci inzerátu. Při topování se posouvá čas inzerátu, tedy čas inzerátu = čas vložení + topovaný čas. Jak nahlasit Podvodnika na Bazosi? Přiložte kopii inzerátu, vytisknutou e-mailovou korespondenci a doklad o zaplacení. Nezapomeňte uvést, že chcete být informováni o učiněných opatřeních. Na stránkách Bazoš.cz napište inzerentovi negativní hodnocení, kde prosím popište co přesně se Vám stalo.

Jak inzerovat na sbazar?

Vkládání inzerátů je tak možné nejen přes stránku Sbazar.cz v prohlížeči, ale i v naší mobilní aplikaci. Využívání robotů, automatických skriptů či aplikací třetích stran není povoleno, v takovém případě se navíc vystavujete riziku krádeže identity. Každý inzerát musí splňovat pravidla inzerce. Podle toho, kolik stojí inzerce sreality? Nebojím se říct, že více než 80% všech poptávek na nabídky mi chodí právě ze stránek Sreality. Kolik zaplatím? Cena za zveřejnění inzerátu je 72,60,- Kč denně. Stejně tolik stojí takzvané topování inzerátu.

Může se také zeptat, jak inzerovat na reality idnes?

V pravém dolním rohu sekce “Nemovitosti” najdete modré tlačítko “Přidat nabídku +”. Po prokliku se dostanete do jednoduchého průvodce vkládání nemovitosti. V průvodci jsou označena povinná pole červenou hvězdičkou. A další otázka, jak správně podat inzerát? 9 tipů, jak napsat dobrý inzerát

  1. Výstižný a zajímavý titulek je základ.
  2. Buďte věcní
  3. Používejte jen známé zkratky.
  4. Uveďte veškeré klíčové údaje a kontakty.
  5. Zapomeňte na cenu dohodou.
  6. Nelžete a nepřikrášlujte.
  7. Nabídněte inzerát někomu konkrétnímu.
  8. Příběhy prodávají

Může se také zeptat, jak funguje doprava z bazoš?

Objednávku platím v poštovním systému. Po obdržení finančních prostředků vám zavolá doručovací služba a prodiskutuje s ní podrobnosti. Jak platit na Bazoši? Platbu provádějte pouze přes bankovní účet nebo v hotovosti.

Jak prodávat na Sbazaru?

Inzerce: Vkládání inzerátů na Sbazar je zdarma a ze zprostředkovaných obchodů není placena provize. Aktivní inzerát je zobrazován po dobu 30 dní. Každý inzerent může mít maximálně 500 aktivních inzerátů.

By Honoria Crace

Jak přidat inzerát na Sauto? :: Jak obnovit iPhone?
Užitečné odkazy