Domovská stránka > C > Co Když Je Iphone Zablokovaný V Režimu Sluchátek?

Co když je iPhone zablokovaný v režimu sluchátek?

Restartování zařízení

Při restartování iPhonu se však v tomto případě přesvědčte, že sluchátka nejsou připojena. Až poté restart proveďte. Na iPhonu s Touch ID provedete restart tak, že podržíte boční/horní tlačítko, a poté přejedete prstem po posuvníku Vypněte přejetím.

Přečtěte si více

Co je na iPhone?

iPhone

iPhone

iPhone X
Operační systémiOS 12 - iOS 14 (a novější)
ProcesorApple A11 Bionic
Displej5,8"
PřipojitelnostLightning Wi-Fi, Bluetooth, LTE
Jak odstranit iPhone z uctu? Přihlaste se k appleid.apple.com, poté zvolte Zařízení. Kliknutím na zařízení zobrazte jeho podrobnosti a potom klikněte na Odstranit z účtu. Přečtěte si zobrazenou zprávu. Dalším kliknutím potvrďte, že chcete zařízení odstranit.

Jak vypnout snizovani hlasitosti Iphone?

Pokud jste se i vy setkali s touto funkcí, určitě by vás zajímalo, jak se dá vypnout. V Nastavení -> Zvuk a haptika -> Bezpečnost sluchátek -> Tlumit hlasité zvuky. Tam lze funkci zapnout či vypnout, avšak také můžete nastavit limit, aby vás to neobtěžovalo při vašem běžném poslechu hudby. Jak nastavit sluchatka na iphone? Změny nastavení zvuku ve sluchátkách na iPhonu

  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Audiovizuální pomůcky > Přizpůsobení pro sluchátka a pak zapněte volbu Přizpůsobení pro sluchátka.
  2. Klepněte na Vlastní nastavení zvuku a potom postupujte podle pokynů na displeji.

Proč mi nejdou sluchátka na iphone?

Podívejte se po nečistotách, škodách a volných konektorech. Zkontrolujte, jestli sluchátkový port iPhonu, iPadu nebo iPodu touch není zanesený nečistotami. Zkontrolujte, jestli sluchátkový kabel, konektor, ovládání nebo pecky nejsou poškozené, zlomené nebo opotřebené. Co dělat se zaseknutým Iphonem? Na iPhonu 8 nebo novějším, včetně iPhonu SE (2.generace)

  1. Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti.
  2. Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti.
  3. Podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte logo Apple.
  4. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon.

Jak zvětšit místo na iPhonu?

Jak přejít na vyšší tarif na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště nebo Úložiště na iCloudu.
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo na Změnit tarif úložiště.
  3. Vyberte tarif a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Může se také zeptat, co je jiné v uložišti iphone? Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa.

Může se také zeptat, co je to iphone se?

iPhone SE (1. generace) je smartphone od firmy Apple. Vzhledem je totožný s iPhone 5S (až na lesklou linii na přední hraně telefonu), o čemž svědčí i kompatibilita příslušenství.

By Ortensia Clarenbach

Jak opravit mikrofon? :: Jak pripojit AirPlay?
Užitečné odkazy