Domovská stránka > J > Jak Zamknout Aplikaci Whatsapp?

Jak zamknout aplikaci WhatsApp?

Následně otevřete WhatsApp a přejděte do Nastavení. Klepněte na Účet > Soukromí > Zamykání obrazovky. Zapněte možnost Vyžadovat Touch ID nebo Vyžadovat Face ID. Zvolte si časový úsek, po kterém bude Touch ID nebo Face ID k odemčení aplikace vyžadováno.

Přečtěte si více

Jak si zaheslovat WhatsApp?

Populární messenger WhatsApp nově přidává pro Android možnost zamknout celou aplikaci za pomoci otisku prstu. K vašim konverzacím se tak nedostane nikdo, jehož otisk nemáte v telefonu zaregistrovaný. Jak se pripojit na WhatsApp? Z internetového obchodu Google Play si do svého chytrého telefonu stáhněte aplikaci WhatsApp Messenger. Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo.

Také, jak odhlásit whatsapp?

Jak odstranit účet v aplikaci WhatsApp

  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Odstranit účet.
  3. Zadejte své telefonní číslo v plném mezinárodním formátu a klepněte na ODSTRANIT ÚČET.
  4. V rozbalovací nabídce zvolte důvod odstranění účtu.
  5. Klepněte na ODSTRANIT ÚČET.
Také, jak zamknout whatsapp iphone? Otevřete aplikaci WhatsApp a klepněte na kartu Nastavení. Klepněte na Účet a potom na Soukromí. Klepněte na Zamykání obrazovky a poté přepněte přepínač vedle možnosti Požadovat Face ID nebo Požadovat Touch ID do polohy zapnuto. Vyberte dobu, po které by se měla aplikace zamknout.

Také, jak zamknout aplikace huawei?

Zapnutí zámku aplikace

Přejděte do nabídky Nastavení > Zabezpečení > Zámek aplikace > Zapnout, poté postupujte podle pokynů na obrazovce a nastavte heslo zámku aplikace a vyberte aplikace, které chcete zamknout.
Jak nastavit Touch ID na aplikace? Nastavení Touch ID

  1. Ujistěte se, že máte čisté a suché prsty i snímač Touch ID.
  2. Klepněte na Nastavení > Touch ID a kódový zámek a zadejte kód.
  3. Klepněte na Přidat otisk a držte zařízení tak, jak byste ho při mačkání snímače Touch ID drželi normálně.

Jak zamknout Instagram pomocí Face ID?

Funkci je potřeba nejprve zapnout v Nastavení –> Obecné –> Zpřístupnění –> Asistovaný přístup. Následně ještě v Nastavení kódu zapněte volbu Face ID (v případě telefonů s home buttonem zde bude Touch ID). Nyní už jen stačí přejít do jakékoli aplikace a třikrát stisknout postranní tlačítko (případně home button). Když to vezmeme v úvahu, jak si aktualizovat whatsapp? Android. Vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger v obchodě Google Play a následně klepněte na Aktualizovat.

Lidé se také ptají, jak se připojit na whatsapp web?

Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web“. Otevře se skener QR kódu. Namiřte telefon na kód a naskenujte jej. Dojde k přihlášení a spuštění aplikace WhatsApp v prohlížeči na vašem počítači.

By Messere

Proč nejde WhatsApp? :: Jak zamknout aplikace Android?
Užitečné odkazy