Domovská stránka > J > Jak Si Nastavit Chlazení Notebooku?

Jak si nastavit chlazení notebooku?

Aktivujte zásady aktivního/pasivního chlazení ve Windows 10

  1. Jít do Settings –> System –> Power and Sleep.
  2. Klikněte na Additional Power Options z pravého panelu.
  3. Klikněte na Změnit nastavení plánu vedle plánu, který je pro vás aktivní.
  4. Nyní klikněte na Advanced Power Settings.

Přečtěte si více

Jak vypnout větrák u PC?

Re: Stále spuštěný větrák

jak vypnout ventilátor, jednoduše Start -> vypnout. Vypnutý notebook je asi jediná situace kdy bude vypnutý i ventilátor.
Jak vybrat ventilátor do PC? Jakou velikost by ventilátory pro PC skříně měly mít?

  1. Malé větráky do 70 mm využijete v malých PC skříních.
  2. Ventilátory 80×80 mm se hodí pro všechny typy skříní.
  3. Větráky 92×92 mm již vyžadují o něco více instalačního prostoru.
  4. Ventilátor 120×120 mm je ideálním kompromisem velikosti a chladicího výkonu.

Pokud jde o to, jak zapojit ventilator z pc?

První dva vodiče slouží k napájení ventilátoru jako v předchozím případě a třetí vodič vychází přímo z Hall senzoru a slouží k monitorování rychlosti otáčení ventilátoru. Hall senzor generuje 2 impulzy za jednu otáčku ventilátoru. Tyto ventilátory se připijují ke konetrorům na základní desce. Co je PWM ventilátor? „PWM“ pochází z elektrotechniky a je zkratka pro „pulzně šířkovou modulaci“, která je také známa jako „modulace pulsní délky“. To znamená, že jej můžete použít k téměř volitelnému ovládání otáček ventilátoru. Rychlost běžných ventilátorů lze upravit regulací napětí.

Lidé se také ptají, co huci v pocitaci?

Ve stolním PC je zdrojem hluku větrák ve zdroji, větrák na procesoru a větrák na grafické kartě. Nejlacinější a nejsnazší je výměna ve zdroji. To je za pár šupů a stojí za to si nějakou kačku připlatit za větrák s kvalitními ložisky. Jak vypnout ventilátor? Jediné, jak jej lze vypnout, je nutné vypnout pojistky. Ve ventilátoru je kondenzátor, který způsobuje, že se ventilátor vypne po čase sám. Pokud se ventilátor přestal sám vypínat, znamená to, že kondenzátor přestal fungovat.

Jak ztišit PC zdroj?

Velmi jednoduchým způsobem lze ztišit většinou poslední hlučnou věc v počítači zdroj. Stačí kus plechu/lepenky, molitan a šikovné ruce. Výsledkem je tlumič zdroje, který sníží hluk o 10 - 15 dB nebo víc - v závislosti na tom jak dobrý tlumič vyrobíte. Proč mi hučí notebook? Prašné prostředí velmi zkracuje intervaly nutné údržby ventilátoru a chladiče. No a že nastal čas ventilátor vyčistit pozná zpravidla samotný uživatel. Když se notebook začne nezvykle zahřívat – ventilátor je hlučný a běží na plný výkon.

Jak ochladit počítač?

www.extremetech.com Optimální konfigurací je nechat počítač nasávat chladný vzduch z přední strany nebo z boku a vyfukovat ho větrákem v horní zadní části. Pokud není okolní teplota vysoká, na výfuk stačí spodní větrák zdroje, ale v těchto vedrech se hodí mít další aktivní odvětrávání ve vrchní části skříně.

By Brecher Coonfield

Jak nastavit hudbu jako vyzvánění? :: Jak nastavit Rozlišení notebooku?
Užitečné odkazy