Domovská stránka > J > Jak Zjistit Jestli Mě Někdo Sleduje?

Jak zjistit jestli mě někdo sleduje?

Zatímco jdete, přemýšlejte, jak byste se mohli nenápadně podívat za sebe. Pokud se zastavíte a najednou se otočíte, dáte tím pozorovateli jasný signál, že máte podezření, že vás někdo sleduje. Ideálně otočte lehce několikrát hlavu na stranu, prohlédněte si výlohy nebo auta a současně se nenápadně podívejte okolo sebe.

Přečtěte si více

Jak odstranit škodlivý software?

Poté, co se dostanete do nouzového režimu, vstupte do systémového nastavení a pokračujte do sekce Aplikace. Dále přepněte na záložku Stažené a vyhledejte škodlivý program. Otevřete ho a tlačítkem Odinstalovat ho odstraňte. Jak vymazat všechna data z telefonu? Po zašifrování telefonu proveďte obnovení továrního nastavení. To opět najdete v Nastavení (Settings) v položce Záloha a obnova dat (Backup & reset), kliknutím na Obnovení továrních dat (Factory data reset). Ujistěte se, že mažete opravdu všechna data, a potvrďte.

Jak uvolnit uloziste Samsung?



Jak na Androidu uvolnit místo

  1. Jděte do menu Nastavení a vyberte položku Úložiště.
  2. Klepněte na možnost Uvolnit místo.
  3. Vyberte položku, kterou chcete vymazat, a klepněte znovu na tlačítko Uvolnit místo.
Jak očistit ochrannou fólii na mobil? Ochranná fólie se čistí jen po povrchu a nikdy se nesundává, ani výrobce s tím nepočítá! Fólie se pouze mění ;-) Tedy ve tvém případě stačí koupit novou, což ve své podstatě, při trošce šetrnějšího zacházení, ani není potřeba.

Pokud jde o to, co se stane když otevřu vir?

Po kliknutí na něj je virus přesměruje na falešnou webovou stránku, která vypadá stejně jako Facebook. Zde jsou lidé požádáni, aby zadali své přihlašovací údaje. Výsledkem je, že hacker převezme účet oběti a škodlivá zpráva je přeposlána celému seznamu kontaktů oběti. Lidé se také ptají, jak někomu poslat vír do mobilu? Ovšem jen v případě, že si do něj z internetu stáhnete program příhodně nazvaný Mobspy, což v překladu znamená »mobilní špión«. Stačí, když pak svůj mobil někde »zapomenete« a pošlete na něj textovou zprávu s vámi nastaveným heslem – mobil sám odpoví zpětným hovorem, a vy můžete odposlouchávat, koho chcete!

Jak odstranit adware?

Neexistuje žádný lepší způsob jak odhalit, odstranit nebo a předcházet nákaze adware, než je použití antiviru s funkcí antiadware. Nejlepším antivirem s integrovanými antiadware funkcemi je Avast. Jak chranit iPhone? Pokud nechcete zakrýt elegantní design, ale zároveň dokonale ochránit tělo iPhonu, doporučujeme použít 3D Tvrzené sklo na displej a průhledný, gumový kryt na zadní a boční část iPhonu. Oba produkty na sebe dokonale pasují.

Jak odstranit Vír na iPhone?

Jak odstranit virus z iPhone nebo iPad

  1. Jak zjistit, zda váš iPhone obsahuje virus. Podpora.
  2. Způsobuje problém kompromitovaná aplikace?
  3. Vymazat historii a data webových stránek.
  4. Vypněte a restartujte.
  5. Obnovte svůj iPhone ze zálohy.
  6. Obnovte svůj iPhone jako nové zařízení
  7. Jak chránit váš iPhone před malwarem.
  8. Další čtení

By Rosemari

Jak obnovit smazanou ikonu iPhone? :: Jak vyčistit mobilní telefon od virů?
Užitečné odkazy