Domovská stránka > C > Co Je To Bukkit?

Co je to Bukkit?

Bukkit, je název komunitní sady open-source nástrojů (API) určených k jednoduchému ovládání všeho, co CraftBukkit server nabízí. Smyslem rozdělení obou nástrojů, byla myšlenka lepší a jednodušší údržby kódu obou projektů.

Přečtěte si více

Jak funguje CoreProtect?

Úvod. CoreProtect je rychlý, efektivní nástroj proti griefování. Uchovává data o každém bloku, se kterým se na serveru provedla nějaká interakce. CoreProtect obnovuje jakékoli množství změn. Jak odebrat plugin z Hicoria? Odstranění pluginu přes FTP klienta

  1. Otevřeme si FTP klienta.
  2. Přihlásíme se dle údajů, které jsme obdrželi v e-mailu.
  3. Nalezneme složku “/plugins”, kterou otevřeme.
  4. Klikneme pravým tlačítkem myši a daný plugin smažeme.
  5. Restartujeme server.

Co je to plugin WordPress?

WordPress plugin je kus softwaru, který obsahuje skupinu funkcí, které přidává do WordPress stránky. Pluginy mohou rozšiřovat nebo přidávat novou funkcionalitu. WordPress pluginy jsou napsané pomocí programovacího jazyka PHP. Prakticky na každou funkci, kterou chcete do WordPress přidat, existuje plugin. Jak se naučit pracovat s Wordpressem? Navštivte přihlašovací stránku vašeho webu vložením "wp-admin" za název domény (např. http://vase-domena.cz/wp-admin). Od verze Wordpressu 3.4 se přihlašovací stránka zobrazí i pokud vložíte za vaši doménu “login”. Některé šablony umožňují přihlášení přímo z úvodní strany.

Lidé se také ptají, jak nastavit dynmapu hostify?

Nastavení DynMapy

  1. Plugin umístíme na server do složky plugins a server zapneme a vypneme, aby se vygenerovali konfigurační soubory.
  2. Výchozí konfigurační soubor vypadá nějak takto:
  3. Nejprve upravíme typ úložiště dynmapy na SQLite, toto nastavení nalezneme v sekci, která začíná na řádku 24.
Jak hrat minihry v Minecraftu? Na sgčkách normálně (a i na jiných serverech) stačí céčkem otevřít chat a napsat: /register heslo heslo a pak dej enter. Pak se ti ukaze portal do kteryho skocis a je to. Kdyz budes jindy hrat dej: /login heslo a ses tam.

Jak skákat v Minecraftu?

Skákání

  1. Dobrý den, v Minecraftu skáčete klasicky pomocí mezerníku.
  2. Dobrý den chi se zeptat nejde mi v minecraftu skakat pomoci mezerniku a kdyz zmacknu ovladani mam tam cervene tlacitko jedna Jak se skáče?
  3. jednoduše ovládání změňte za mezerník a nastavení uložte.
  4. medzernikom ACH NOOB 6.6.2016.
  5. mezerníkem vojta 12.6.2019.
Jak mám slézt z koně v Minecraftu? Jakmile koně zkrotíte, musíte mu dát sedlo, abyste jej mohla ovládat (nelze vyrobit, musíte jej najít). Stačí pak se sedlem v ruce kliknout na koně opět pravým tlačítkem a kůň bude ovladatelný. Dobrý den, z koně sesednete pomocí tlačítka Shift.

Můžete se také zeptat, jak hrát minecraft s prateli?

Takto to funguje:

  1. Nejprve musíte vytvořit oblast, ke které se vaši přátelé mohou připojit. Stačí kliknout hrát si a poté zvolte Stavět na říších Po nakonfigurování nastavení klikněte na tlačítko.
  2. Dále musíte pozvat hráče.
  3. Nyní můžete poslat pozvánky kterémukoli z vašich přátel.

By Karlan

Jak přidat Google Drive do PC? :: Jak nainstalovat plugin?
Užitečné odkazy