Domovská stránka > C > Co Je Ping Ve Hře?

Co je ping ve hře?

V případě hraní her online je důležitá nejen rychlost stahování a odesílání dat, ale také takzvaný ping, který představuje rychlost odezvy a měří se v milisekundách.

Přečtěte si více

A další otázka, jak zjistit ip adresu poskytovatele?

Do příkazové řádky napište příkaz “ipconfig /all” a stiskněte “Enter”. Nyní vyhledejte řádek “Default Gateway” (Výchozí brána), ve kterém zjistíte IP adresu routeru. Jak zjistit polohu podle IP adresy? Bezplatná online služba pro lokalizaci IP adresy. Poloha IP adresy zobrazena v mapě. Součástí výstupu lokace IP adresy je i výpis z databáze WHOIS, která slouží k evidenci údajů o majitelích internetových domén a IP adres.

Jak najít IP adresu zařízení?

IP adresa vašeho zařízení v lokální síti

  1. Příkazový řádek vyvoláme tak, že ve vyhledávání Windows zadáme slovní spojení „Příkazový řádek“, případně zkratku „cmd“.
  2. Do příkazového řádku napíšeme řetězec „ipconfig“ (bez úvozovek) a potvrdíme stisknutím klávesy Enter.
Když to vezmeme v úvahu, jak ping na seznam? Vybereme si třeba server www.seznam.cz. Do příkazového řádku napíšeme ping www.seznam.cz a dáme “Enter”. Pokud vám nejde ping na bránu nebo dále do internetu, kontaktujte nás – problém zřejmě není u vás.

Jaký příkaz se používá ke kontrole připojení?

Kontrola síťového připojení: ping. Asi jsme všichni zažili stav, kdy jsme se pokoušeli načíst nějakou internetovou stránku, a nedařilo se. Pak nevíte, jestli se jedná o problém webu nebo o problém na vaší straně. Zkuste proto použít příkaz ping na nějaký jiný web, třeba na web Google. Jak udělat traceroute? Příkaz tracert napíšeme do příkazového řádku. Ten spustíme kliknutím na Start a do volného bílého pole napíšeme cmd a dáme Enter. Tím se nám spustí příkazový řádek, kde napíšeme např. a zmáčkneme Enter.

A další otázka, co to je jitter?

jitter: V souvislosti s Latencí možná narazíte i na údaj jitter. Jedná se o hodnotu opět měřenou v milisekundách, podle které poznáte nežádoucí kolísání v rychlostech odezvy. Tento parametr pomáhá odhalit, jak je internetové připojení stabilní. Jak zjistit stabilitu internetu? Stiskněte na klávesnici tlačíka WIN+R objeví se okno:

  1. Zde zadejte příkaz "cmd" a stiskněte ENTER nebo tlačítko OK, zobrazí se následně černá obrazovka:
  2. do této obazovky vepište text "ping www.seznam.cz -t" a stikněte ENTER, začne se "testovat komunikace" mezi vašim počítačem a serverem,

Co má vliv na rychlost internetu?

V první řadě ovlivňuje rychlost technologie připojení, kapacita linky a hodnota agregace. Následně má na rychlost vliv celá řada dalších faktorů od samotného zařízení přes internetový prohlížeč a aplikace běžící na pozadí. Nestačí-li vám stávající rychlost připojení, najděte si nového poskytovatele připojení.

By Patsis

Jak vymazat historii na tabletu? :: Jak napsat F4 na Macbooku?
Užitečné odkazy