Domovská stránka > J > Jak Nastavit Xbox 360?

Jak nastavit Xbox 360?

Při prvním spuštění konzole se zobrazí následující výzvy:

  1. Vyberte jazyk.
  2. Vytvořte profil.
  3. Nastavte připojení k síti (nepovinné). Informace, jak se připojit ke službě Xbox Live, najdete v Řešení prvního připojení u konzole Xbox 360.
  4. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Pak vložte herní disk a můžete začít hrát.

Přečtěte si více

Jak připojit další ovladač k Xbox 360?

Stiskněte a podržte tlačítko průvodce  na ovladači, dokud se ovladač nezapne. Stiskněte a uvolněte tlačítko pro připojení na konzoli. Během 20 sekund stiskněte a uvolněte tlačítko pro připojení na ovladači. Až bude ovladač připojený ke konzoli, přestanou kontrolky okolo tlačítka napájení na konzoli blikat. Jak zapojit Xbox One do televize? Součástí balení konzole Xbox One je kabel HDMI. Tímto kabelem můžete konzoli připojit k televizoru s konektorem HDMI, televizoru HDTV nebo k monitoru. Postup: Najděte porty HDMI na zadní straně konzole.

Jak připojit internet k Xboxu?

Stisknutím tlačítka Xbox  otevřete přehled. Vyberte Profile & system (Profil a systém) > Settings (Nastavení) > General (Obecné) > Network Settings (Nastavení sítě). Vyberte Set up wireless network (Nastavit bezdrátovou síť). Vyberte požadovanou bezdrátovou síť ze seznamu dostupných sítí. Jak propojit notebook s Xbox 360? Ve Windows 10, počítáme, že jste i zde přihlášeni pod svým Microsoft účtem, který je stejný jako na konzoli, spusťte aplikaci s příhodným názvem Xbox. Následně se přes možnost „Připojení“ (Connect) spojte s vaší ONE konzolí. Zároveň vidíte i jméno konzole (je možné využít změnu jména v nastavení konzole).

Podle toho, jak se zapojuje xbox 360?

Chcete-li zapnout konzoli Xbox 360 a bezdrátový ovladač pro Xbox 360, stiskněte tlačítko Průvodce  na ovladači. Chcete-li zapnout pouze konzoli Xbox 360, stiskněte tlačítko napájení na konzoli. Chcete-li zapnout pouze bezdrátový ovladač pro Xbox 360, stiskněte tlačítko Start na ovladači. Jak dát Xbox 360 do češtiny? Změna jazyka konzole Xbox 360

Přejděte na Settings (Nastavení) a pak vyberte System Settings (Nastavení systému). Vyberte Console Settings (Nastavení konzole). Vyberte Language and Locale (Jazyk a národní prostředí). Vyberte Language (Jazyk) a pak vyberte jazyk, který chcete používat.

Jak koupit hru na Xbox 360?

Získání her z Microsoft Storu

  1. Navštivte Microsoft Store.
  2. Vyberte Hry pro Xbox 360.
  3. Procházejte hry podle žánru, který můžete vybrat v části Žánr, nebo podle hodnocení v části Hodnocení hry.
  4. Vyberte požadovaný herní titul.
  5. Vyberte odkaz k zakoupení nebo stažení hry nebo doplňku a postupujte podle pokynů.
Jak nastavit ovladač na Xbox 360? Připojte svůj ovladač
  1. Stisknutím tlačítka Xbox Guide zapněte ovladač.
  2. Zapněte konzolu stisknutím tlačítka napájení.
  3. Stiskněte tlačítko připojení na konzole.
  4. Stiskněte tlačítko připojení na ovladači.
  5. Poté, co se Prsten světla na ovladači a konzole jednou roztočí a jednou zabliká, je ovladač připojen.

Lidé se také ptají, jak připojit druhý ovladač k xboxu one?

Na konzoli Xbox One je tlačítko pro ​připojení​ malé kruhové tlačítko nacházející se na boku, „za rohem” nosiče disku. 1. Do 20 sekund stiskněte a podržte černé tlačítko pro ​připojení ​na zadní straně ovladače, dokud tlačítko ​Xbox ​na ovladači několikrát po sobě rychle nezabliká (indikuje se tím hledání konzole).

By Therese

Jak připojit telefon k Xbox 360? :: Jak pouzivat MIDI klavesy?
Užitečné odkazy