Domovská stránka > J > Jak Někomu Zavolat Když Nemám Kredit?

Jak někomu zavolat když nemám kredit?

Dobij mi od O2 - Zadejte kód *145*123456789# a potvrďte (123456789 nahraďte číslem volaného bez mezer). Řešení Vodafonu je starší než služba O2. Pokud zákazníkovi došel kredit, naťuká na displej kód, odešle ho a na požadované číslo přijde prosba o zavolání. Služba je zdarma a jmenuje se Ozvi se SMS.

Přečtěte si více

Jak si zavolat bez kreditu 02?

Bezplatná služba O2 Ozvi se je určená pro všechny zákazníky O2 předplacených služeb, kteří nemají dostatečný kredit na volání. Pro její využití stačí zadat kód *144*X#, kde X představuje devítimístné telefonní číslo volaného bez mezer, a zmáčknout tlačítko Volat. Jak poslat SMS Ozvi se? Odešlete ji tak, že zadáte na displeji svého telefonu kód *101*telefonní_číslo_volaného# a vytočte standardně jako hovor. Telefonní číslo zadávejte bez předvolby +420. O doručení Ozvi se SMS vám dáme vědět textovkou. Můžete ji využít jak s předplacenou kartou, tak i s tarifem.

Lidé se také ptají, jak se volá na účet volaného?

T-Mobile představil novou službu Sponzor, tedy vlastně volání na účet volaného v rámci sítě. Každý zákazník včetně uživatelů předplacených karet si může zvolit až pět telefonních čísel, ze kterých mu je voláno na jeho účet. Telefonní čísla však musí patřit uživatelům předplacených služeb v síti T-Mobile. Jak prozvonit bez kreditu Sazkamobil? Co ti řekli u operátora? jednoduše - otevřeš app pro SMS, zadáš číslo toho komu to chceš poslat a napíšeš něco ve smysl "ahoj, prosím zavolej" a odešleš :D.

Jak poslat zpravu bez kreditu?

Je určena zákazníkům operátora, kteří nemohou ze svého mobilu volat nebo posílat textové zprávy kvůli blokování hovorů nebo vyčerpanému kreditu. Takový člověk může své blízké oslovit vytočením následujícího kódu: *101*telefonní číslo volaného bez mezer#. Tedy například *101*602123456#. Pokud jde o to, jak dobit kredit 02? Zadáním kódu v on-line samoobsluze Moje O2

  1. Přihlaste se do samoobsluhy Moje O2.
  2. Klikněte na možnost „Předpladenka/předplacená karta“
  3. V políčku s výší kreditu klikněte na tlačítko „Dobít kredit“
  4. Vložte číslo kuponu a potvrďte jej tlačítkem „Dobít“
  5. Počkejte na SMS s potvrzením, že máte dobito.

Jak dlouho plati kredit O2?

Platnost kreditu a SIM karty - Platnost předplacené karty je 12 měsíců od posledního dobití. Běžný kredit získaný standardním dobitím bude účastníkovi připsán nejpozději 24 hodin po dobití. Můžete se také zeptat, jak zjistit výši kreditu o2? (Předplacená O2 karta - další informace o službě.) Stav svého kreditu zjistíte jednoduše a zdarma - stačí napsat kód ve tvaru *104*# a stisknout tlačítko pro volání.

A další otázka, jak poslat sos sms z t-mobile?

O tom, zda bylo odeslání SMS s žádostí o zavolání zpět nebo prozvonění úspěšné, je volající informován prostřednictvím bezplatné SMS z čísla 4603 (tzv. notifikace). Při odeslání SMS zprávy je toto považováno za úspěšné, pokud je SMS odeslána do SMS centra volaného.

By Daphna

Jak poslat SMS? :: Jak dlouho se studuje RNDR?
Užitečné odkazy