Domovská stránka > J > Jak Změnit Zemí V Telefonu?

Jak změnit zemí v telefonu?

Přejděte do nabídky AppGallery > Moje > Správce přenosných aplikací, otevřete Centrum přenosných aplikací, poté přejděte do nabídky Moje > Nastavení > Země/region > Změnit zemi/region > OK. Postupujte podle pokynů na obrazovce a proces dokončete.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak obejít google play?

Dostat je lze. Instalovat jako APK. bez Google účtu mnohé neseženeš, ale pokud vím, tak je cesta přes prohlížeč Chrome a nějaký doplněk po přihlášení ke svému Google účtu stáhnout APK soubor a ten si následně instalovat do telefonu.Co myslíš tím špiclováním Google? Jak nainstalovat Android Auto v ČR? Pokud máte telefon s Androidem verze 10 a novější, máte vyhráno, Android auto je vestavěno v systému a nemusíte nic instalovat. Pro starší verze je nutné stáhnout Android auto jako aplikaci z Google play, potřebujete ovšem verzi 5 nebo vyšší.

Jak zmenit zemí v App Store?

Změna oblasti pomocí iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno a pak na Média a nákupy.
  3. Klepněte na Zobrazit účet.
  4. Klepněte na Země/oblast.
  5. Klepněte na Změnit zemi nebo oblast.
  6. Klepněte na novou zemi nebo oblast a pročtěte si smluvní podmínky.
Jak změnit polohu v Google Play? Pomocí aplikace Mapy Google
  1. Na zařízení Android otevřete aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála Vaše časová osa .
  3. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností
  4. Posuňte zobrazení na Nastavení polohy.
  5. Klepněte na možnost Automaticky mazat historii polohy.
  6. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak změnit účet na Google Play?

Stačí se přihlásit v jakémkoli zařízení a můžete upravit své předvolby a nastavení ochrany soukromí a personalizace. Své údaje a nastavení máte vždy po ruce. Stačí klepnout na váš profilový obrázek a pak přejít na odkaz Spravovat účet Google. Jak instalovat aplikace bez Google Play? Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.

Jak stáhnout aplikací bez Google Play?

Existuje několik stránek, ze kterých se dají stahovat APK soubory bezpečně – APKMirror, GetJAR a APKPure. Pokud nevíte, co přesně děláte a nejste si jistí, tak bychom se jiných zdrojů mimo Google Play vyhnuli. K dispozici jsou i alternativní obchody s aplikacemi, které si můžete do telefonu nainstalovat. Jak nainstalovat tečku bez Google Play? Aplikace je dostupná zcela zdarma v Obchodě Play a Apple AppStore, ale na Huawei AppGallery se bohužel už nějak zapomnělo. Pokud tedy máte mobil Huawei bez Google služeb, můžete si aplikaci stáhnout třeba z APKPure. Stáhnout si ji můžete i skrze Obchod Play v aplikaci Google Space.

Kdy bude Android Auto v ČR?

Dostupnost v ČR

Od začátku roku 2021 je již možné stáhnout si Android auto klasicky v Google Play. Verze Androidu 10 mají Android auto již vestavěnou a od verze 12 bude sloučena s Google Assistant.

By Queena Oftedahl

Jak Sparovat Android Auto? :: Co znamená účet Google?
Užitečné odkazy