Domovská stránka > J > Jak Obnovit Vymazanou Konverzaci?

Jak obnovit vymazanou konverzaci?

Pokud jste majitelem iPhonu, můžete si zkusit stáhnout např. aplikaci DataKit iPhone Recovery Recovery a použít ji pro dolování staré messengerové konverzace. Uživatelé Androidu bohužel takovouto možnost nemají.

Přečtěte si více

Jak Navyšit iCloud?

Jak přikoupit iCloud úložiště?

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.
Jak zmensit iCloud? Přejděte na web appleid.apple.com a přihlaste se. V části Přihlášení a zabezpečení vyberte Apple ID. Zadejte e-mailovou adresu, kterou chcete používat jako svoje Apple ID. Zvolte Změnit Apple ID.

Co když nezaplatím iCloud?

Jestliže na iCloudu nemáte dostatek místa, nezoufejte – kdykoli si jej můžete za příznivou částku navýšit. Na iPhonu se přesuňte do Nastavení -> vaše jméno -> iCloud -> Spravovat úložiště -> Změnit tarif úložiště. Jak stáhnout video z iCloud? Přetáhněte soubory z plochy nebo z adresáře v počítači do okna iCloud Drivu nebo na ikonu složky v okně iCloud Drivu. Pokud je přetáhnete na ikonu složky, ta se zvýrazní, což potvrzuje, že přetahované soubory se nahrají do této složky. , vyberte soubory, které chcete nahrát, a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Také, jak smazat fotografie z icloud?

Mazání a obnovování fotek a videí na iCloud.com

  1. Ve Fotkách na iCloud.com vyberte fotky či videa, která chcete smazat, nebo dvakrát klikněte na jednu fotku nebo video.
  2. Klikněte na. a potom na Smazat. Smazané fotky a videa se přesunou do alba Nedávno smazané, kde zůstanou 30 dní, než budou odstraněny trvale.
Jak obnovit Telefon že zálohy iCloud? Obnovení iPhonu ze zálohy na iCloudu
  1. Zapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.
  2. Podle online pokynů vyberte jazyk a oblast.
  3. Klepněte na Nastavit ručně.
  4. Klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu“ a pak postupujte podle pokynů na displeji.

Kam se zálohuje iPhone do PC?

Vyhledání zálohovací složky v systémech Windows 8 nebo 10

Do vyhledávacího pole zadejte %appdata%. Pokud své zálohy nevidíte, zadejte %USERPROFILE%. Stiskněte Enter. Dvakrát klikněte na tyto složky: Apple nebo Apple Computer > MobileSync > Backup.
Kam zálohovat fotky iPhone? Fotky na iCloudu spolupracují s aplikací Fotky, bezpečně uchovávají vaše fotky a videa na iCloudu a synchronizují je s vaším iPhonem, iPadem, iPodem touch, Macem, Apple TV a webem iCloud.com.

Jak zálohovat iPhone na externi disk?

Spusťte iTunes a pomocí kabelu USB připojte iPhone k počítači Mac. Vyberte možnost „Shrnutí“ a přejděte do sekce „Zálohy“. Zaškrtněte „Tento počítač“ a stiskněte „Zálohovat nyní“. Otevřením záložní složky na externím zařízení zobrazíte nejnovější záložní soubor pro iPhone.

By Dedric Deblaker

Jak na zpomalený počítač? :: Jak stáhnout zprávy z iCloudu?
Užitečné odkazy