Domovská stránka > J > Jak Funguje Vinted Peněženka?

Jak funguje Vinted peněženka?

Vinted peněženka je bezpečná virtuální peněženka, pomocí které mohou prodávající: přijímat veškeré platby za prodané předměty; platit za předměty pořízené na Vinted; převádět vydělané peníze na svůj bankovní účet.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak funguje prodej přes vinted?

Uživatelé zaregistrovaní na Vinted.cz na svých profilech zdarma uveřejňují inzeráty předmětů – předmět si sami vyfotí, popíší a stanoví jeho cenu. Jednotlivé transakce pak uzavírají uživatelé mezi sebou a jejich konkrétní průběh a podobu si domlouvají prostřednictvím zpráv na svém profilu na Vinted.cz. Může se také zeptat, jak poslat balík na dobírku Česká pošta? Jak na to v aplikaci Poslat zásilku?

  1. Vyplňte údaje k odesílateli a adresátovi. Vyplňte adresy a kontaktní údaje k příjemci i odesílateli balíku na www.poslatzasilku.cz.
  2. Zvolte způsob podání, můžete zadat dobírku.
  3. Zkontrolujte rekapitulaci.
  4. Vytiskněte si adresní štítek.
  5. Nemáte tiskárnu?
  6. Přineste balík na poštu.

A další otázka, jak funguje dobírka u zasilkovny?

Jak funguje zásilkovna na dobírku? Za dobírku u Zásilkovny zaplatí odesílatel 12-19 Kč, tato částka se přičte k finální ceně za doručení. Navíc lze zadat jakoukoliv částku, kterou uhradí příjemce. Odesílatel zadává číslo účtu, na který poté dorazí platba za zásilku. Může se také zeptat, jak oznacit balík do zasilkovny? Píšeš tam jméno adresáta, jeho mail nebo telefon, adresu cílové Zásilkovny, hodnotu zásilky, a dobírku (což je vlastně poštovné).

Můžete se také zeptat, jak vyzvednout zasilku že z boxu?

Co k vyzvednutí zásilky potřebujete? Jakmile budete u Z-BOXu, zapněte mobilní aplikaci Zásilkovma, která se automaticky spáruje se Z-BOXem pomocí Bluetooth a sama Vás navede. Pak už jen stačí jedno kliknutí a Z-BOX otevře příslušnou schránku s Vaší zásilkou. Podle toho, jak zaplatit dobírku z-box? Jak je to s dobírkou? Z-BOX nemá displej ani terminál platebních karet. Zásilku „na dobírku" je potřeba uhradit předem online ve sledování zásilek na webu Zásilkovny, nebo v aplikaci Zásilkovna. Úhradu si provedete před vyzvednutím, nebo za vás na dálku může provést kdokoli jiný.

Jak poslat balík přes Zasilkovnu bez aplikace?

Zásilkovna: postup, jak poslat balík

Zadáte své telefonní číslo a následně vložíte 6místný ověřovací kód, který vám přijde přes SMS. Potom vložíte a ověříte také emailovou adresu. Tím je dokončena verifikace a můžete začít využívat služeb Zásilkovny.
Pokud jde o to, jak poslat balík z pošty? Jak na to?

  1. 1 Vstupte do aplikace Poslat zásilku. Vyplňte adresy a zadejte kontaktní údaje k adresátovi a odesílateli balíku.
  2. 2 Vytiskněte si praktický adresní štítek a nalepte ho na balík místo psaní adresy.
  3. 3 Pokud nemáte tiskárnu, nevadí.
  4. 4 Běžte s balíkem na poštu, nevyplňujte podací lístek.

A další otázka, jak velký balík mohu poslat Českou poštou?

Parametry služby. Žádný rozměr nesmí být větší než 240 cm. Součet délky, šířky a výšky nesmí být větší než 300 cm. V případě neskladných zásilek se účtuje příplatek.

By Lougheed

Jak poslat hromadný email se skrytými adresami Gmail? :: Jak odeslat balík přes Vinted?
Užitečné odkazy