Domovská stránka > J > Jak Obnovit Historii Ve Firefoxu?

Jak obnovit historii ve Firefoxu?

Obnova předchozí relace z nabídky Firefoxu

  1. Klikněte na tlačítko nabídky .
  2. Klikněte na Historie a poté na Obnovit předchozí relaci.

Přečtěte si více

Jak funguje aplikace duo?

Google Duo můžete využít k hlasovým hovorům a videohovorům. Všechny hovory se uskutečňují prostřednictvím vašeho mobilního datového tarifu, případně přes Wi-Fi. Nespotřebovávají tedy minuty na volání mobilem. Pokud využíváte mobilní data, můžou se vám účtovat poplatky. A další otázka, jak nastavit zmeškané hovory? Otevřete Nastavení, vyhledejte a klepněte na možnost Aplikace, poté vyhledejte a klepněte na možnost Kontakty. Přejděte do nabídky Správa upozornění > Povolit upozornění a zapněte možnost Odznaky na ikonách aplikací (není k dispozici ve všech modelech telefonů).

Co to je odchozí hovor?

Typ deníku je Telefon. Předvyplňuje se čas, kdy hovor začal. Pokud má uživatel v okně deníku zobrazené pole Telefon, doplní se automaticky číslo volajícího (příchozí hovor) či volaného (odchozí hovor). Co je to tty? Pokud chcete na telefonu poslouchat a mluvit bez textové podpory, klepněte na TTY vypnuto. Pokud chcete obousměrně používat psaný text, klepněte na Úplný režim TTY. Pokud chcete psát text a slyšet odpověď druhé osoby nahlas, klepněte na TTY HCO.

Pokud jde o to, jak získat výpis sms zpráv?

Zavolej si na operátora, za poplatek ti pošle výpis poštou. Já u T-Mobilu to mám u vyúčtování. Stačilo jen zavolat na operátora. Jak zjistit historii volání O2? Kde najdu podrobný výpis hovorů? Podrobný výpis najdete v internetové samoobsluze Moje O2 vždy zdarma ve formátu PDF i v interaktivní podobě. Stačí si vybrat konkrétní vyúčtování a kliknout na Podrobný výpis vpravo.

Jak zjistit výpis hovorů u Vodafone?

V aplikaci Můj Vodafone. Přes operátora Linky péče o zákazníky na *77 (při volání ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. V prodejně Vodafonu. Jak nastavit příchozí hovory? Otevřete aplikaci Telefon > klepněte na Další možnosti (tři svislé tečky) > zvolte Nastavení. Krok 2. Klepněte na Upozornění na hovory a vyzváněcí tón.

Lidé se také ptají, jak aktivovat druhý hovor?

Zapnutí, vypnutí či zjištění stavu lze provést v menu vašeho telefonu. Služba je zde často označena jako "Čekání hovoru" , "Služba hovorů na lince", "Druhé volání", "Call Waiting", apod. Způsob ovládání služby u jednotlivých telefonů lze zjistit v návodu k danému telefonu.

By Lenz Hustead

Jak vratit odstraněné zprávy? :: Co je to tty?
Užitečné odkazy