Domovská stránka > K > Kde Stáhnout Macos Catalina?

Kde stáhnout macOS Catalina?

Stáhněte si ‌macOS Catalina‌ z Mac App Store.

  1. Po dokončení stahování zavřete okno instalačního programu výběrem možnosti Ukončit na liště nabídky nebo pomocí klávesové zkratky Command (⌘) + Q.
  2. Spusťte aplikaci Terminál (najdete ji v Aplikace/Utility/Terminál).

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak si aktualizovat ios?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky. A další otázka, jak stáhnout macos big sur? Jak nainstalovat macOS 11 Big Sur od nuly

  1. 1 Zkontrolujte, zda je náš Mac kompatibilní
  2. 2 Zálohování do Time Machine.
  3. 3 Vytvořte si vlastní instalační program macOS 11 Big Sur (doporučeno)
  4. 4 Stahujte a instalujte přímo z internetu.

Jak nainstalovat macOS Big Sur?

Postup aktualizace na novou verzi macOS na nekompatibilních počítačích Mac je následující:

  1. Nejprve budete muset získat instalační soubory pro operační systém.
  2. Nyní musíte tyto instalační soubory načíst na USB flash disk a připravit USB flash disk pro instalaci macOS Big Sur.
Jak stáhnout Mac OS Mojave? Stažení macOS

Instalátor pro macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave nebo macOS High Sierra se stáhne přímo do složky Aplikace jako aplikace nazvaná Install macOS [ název verze ]. Pokud se po stažení otevře instalátor, ukončete ho a nepokračujte v instalaci.

Jak zjistit parametry Macbook?

Chcete‑li otevřít zprávu o systému, použijte příkaz Apple > O tomto Macu a potom klikněte na Systémový profil. Tip: Můžete také podržet klávesu Alt a použít příkaz Apple > Informace o systému. Jak zjistit velikost disku na Mac? Stav vašeho úložiště si můžete zobrazit pomocí loga Apple v horním řádku nabídek a vybráním první položky O tomto Macu na záložce Úložiště. Od verze macOS High Sierra naštěstí zmizela tajemná kategorie Jiné a systém je současně o poznání lépe šetrnější k vašemu úložišti.

Jak zjistit jakou verzi iOS mám?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Pokud chcete zjistit, jakou verzi softwaru máte na zařízení nainstalovanou, přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace.
Také, proč se mi nechce aktualizovat ios? Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.

By Fording Bognuda

Jak zjistit aplikace? :: Jak aktualizovat Max?
Užitečné odkazy