Domovská stránka > J > Jak Najít Telefon Pomocí Čísla?

Jak najít telefon pomocí čísla?

Přejděte na adresu www.trackapartner.com. V rozbalovací nabídce vyberte stát - připojujete-li se z Česka, měla by se Česká republika vybrat automaticky. Pokračujte zadáním předvolby (+420) a telefonního čísla mobilního telefonu, který chcete lokalizovat. Pokračujte klepnutím na tlačítko Start Searching.

Přečtěte si více

A další otázka, jak zablokovat telefon na dálku?

Smartphone vám pomůže

Nainstalujte si aplikaci proti ukradení „Najdi můj telefon“ (Find my phone) pro Android nebo „Najdi můj iPhone“ (Find my iPhone) od Applu. Ta vám pomůže telefon při krádeži nebo ztrátě vyhledat a na dálku zablokovat. Existují i další podobné aplikace. Aktivujte možnost šifrování.
Jak odblokovat mobilní telefon? Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak najit ztraceny Huawei?

Přejděte na cloud.huawei.com a přihlaste se stejným HUAWEI ID, kterým jste se přihlásili na ztraceném zařízení. Poté klepněte na Najdi zařízení (nebo Najdi můj telefon). 1) Na obrazovce Najdi můj telefon vyberte zařízení, jehož polohu chcete najít. 2) Poloha zařízení se objeví na mapě. Jak zjistit polohu telefonu přes WhatsApp? Sdílení aktuální polohy

  1. Přístup aplikace WhatsApp k vaší poloze povolíte v Nastavení telefonu > Aplikace a oznámení > Pokročilé > Oprávnění aplikace > Poloha > povolte možnost WhatsApp.
  2. Otevřete individuální či skupinový chat.
  3. Klepněte na Připojit > Poloha > Sdílet aktuální polohu.

Jak sledovat telefon ditete?

Stačí si instalovat speciální aplikaci, například Chůvička 3G, pro kterou potřebujete buď dva chytré mobilní telefony (někdy ale stačí i jediný smartphone), nebo telefon a tablet. Jeden dostatečně nabitý mobil umístíte k dítěti, druhý si necháte u sebe. Ještě před tím přístroje propojíte zadáním kódu. Jak najít telefon s vypnutým zvukem?

najítzvuk

PředmětAutorDatum
Už to nehul :-D Hanyse.k 02.05.2013 09:20Hanyse.k02.05.2013 09:20

Jak odblokovat telefon přes Google?

Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky. Jak sledovat mobil partnera? Snoopza. Tento program vám umožní sledovat osoby prostřednictvím mobilního telefonu. Je to bezplatný program, s jehož pomocí můžete nahrávat hovory, sledovat polohy telefonu, zobrazovat textové zprávy, kameru, snímky obrazovky, ale také sociální sítě. Aplikaci musíte nainstalovat do přístroje toho, koho chcete sledovat

Pokud jde o to, jak zjistit kdo mi volal z pevné linky?

Pak zkuste náš vyhledávač telefonních čísel KdoMiVolal.cz. Tento web je uživatelské fórum a databáze různých telefonních čísel marketingových agentur, telefonních operátorů, bank, pojišťoven a dalších firem, které provádějí nevyžádané telefonní nabídky nebo pouze telefonní čísla prozvánějí.

By Lud Idiaquez

Co je to obchod? :: Jak najít mobil když je vybitý zdarma?
Užitečné odkazy