Domovská stránka > J > Jak Kopírovat Odkaz Z Youtube Na Mobilu?

Jak kopírovat Odkaz z youtube na mobilu?

Možnost 2: mobilní aplikace

  1. Klepněte na tři svislé tečky napravo od názvu klipu.
  2. V zobrazené nabídce přejděte na "Podíl". kliknutím na něj.
  3. Ze seznamu dostupných možností vyberte "Kopírovat odkaz". Poté bude odeslán do schránky vašeho mobilního zařízení a připraven k pozdějšímu použití.

Přečtěte si více

Jak nahrát video z prohlížeče?

Po stisku tlačítka Loom v liště Chrome se objeví panel s rychlým přepnutím mezi nahráváním obrazovky spolu s obrazem z webkamery, jen obrazovky, nebo naopak jen videa z kamery. Dvojicí tlačítkem pod nimi si vyberete, zda budete nahrávat celou plochu nebo jenom aktuální záložku. Jak stahovat videa z Voyo? Přibližný postup:

  1. V Chrome (a asi i Chromiu) ve vývojářských nástrojích zaznamenávat požadavky ze sítě
  2. Přehrát.
  3. Vytvořit seznam URL pro kategorii media.
  4. Použít grep na rozdělení URL pro video a pro audio.
  5. Stáhnout.
  6. Spojit to přes ffmpeg.

Jak stáhnout video z YouTube Google Chrome?

Downloader se nenápadně skryje v horním okraji Google Chrome. Pokud nyní jeho prostřednictvím zobrazíte jakékoliv video na YouTube, zobrazí se malý modrý widget pro stažení. Kliknutím jej můžete otevřít, stahování zahájit a uložit video ve zvolené kvalitě na svůj pevný disk. Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout video z pinterestu? Chcete-li stáhnout videa z Pinterestu, zkopírujte odkaz na pin, stáhněte si video na Pinterest Video Downloaderklikněte pravým tlačítkem na video a klikněte na Save video as…. Nakonec soubor pojmenujte, uložte a budete jej moci sledovat.

Jak stáhnout video z Twitteru?

Pokud chcete odkaz získat na počítači, tak kliknout na datum či čas tweetu pravým tlačítkem myši a zvolit „Kopírovat adresu odkazu. Pokud máte odkaz úspěšně zkopírovaný, tak už stačí jen navštívit stránku DownloadTwitterVideo nebo SaveTweetVid, vložit odkaz a kliknout na „Download MP4“ ke stažení videa. Podle toho, jak stáhnout video z youtube zdarma? Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.

Také, jak stáhnout video do počítače?

Bezplatných programů na stahování z YouTube pro počítače s Windows je nespočet. Mezi nejlepší patří 4K Video Downloader. Software dokáže stahovat videa ve vysoké kvalitě a jako málokterý z programů si poradí s 360° videem i stažením titulků. Stahovat umí také z Facebooku a Vimeo.com. Můžete se také zeptat, jak uložit video do počítače? K převodu je nutné použít speciální, takzvanou grabovací kartu. Software dodávaný k digitálním kamerám tuto možnost nepodporuje, ovšem například Premiere pochopitelně ano. Jde ostatně o jednu z primárních funkcí tohoto softwaru, který vznikl ještě v době, kdy digitální kamery neexistovaly.

Jak si stáhnout video z YouTube?

Stačí si video, které chcete stáhnout, otevřít na YouTube a nahoře v řádku s URL adresou smazat koncovku „ube“. Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.

By MacFarlane

Jak stáhnout fotky z Google fotky najednou? :: Jak stáhnout video z Vimea?
Užitečné odkazy