Domovská stránka > J > Jak Pouzivat Magic Mouse?

Jak pouzivat Magic Mouse?

Stačí myš pouze zapnout a spárovat s vaším MacBookem. V Předvolbách systému v nastavení Bluetooth se objeví Magic Mouse, kliknete na tlačítko Spárovat a můžete začít plně využívat tuto skvělou myš. Není třeba nic dalšího nastavovat.

Přečtěte si více

Jak rolovat v Macbooku?

Sevřením palce a tří prstů zobrazíte Launchpad. Přejetím nahoru čtyřmi prsty2 otevřete Mission Control. Přejetím dolů čtyřmi prsty 2 zobrazíte všechna okna právě používané aplikace. Přejetím doleva nebo doprava čtyřmi prsty 2 se můžete přesouvat mezi plochami a aplikacemi na celé obrazovce. Jak nastavit myš na Macbooku? Na Macu vyberte nabídku Apple >Předvolby systému a pak klikněte na Myš . Posuvem jezdců můžete změnit kterýkoli z následujících atributů: Tip: Při nastavení jezdců zkuste pohybovat a klikat myší, abyste ověřili vliv provedených změn. Rychlost ukazatele: Určuje, jak rychle se má ukazatel při posunování myši pohybovat.

Podle toho, jak zmacknout prave tlacitko na macbooku?

Při klikání s tlačítkem myši, zároveň stiskněte a podržte tlačítko Control (Ctrl). Jedná se o to stejné, jako když klikáte s pravým tlačítkem u myší s dvěma tlačítky. Jak funguje trackpad? Touchpady většinou pracují na principu snímání elektrické kapacity prstu nebo kapacity mezi senzory. Kapacitní senzory obvykle leží podél horizontální a vertikální osy touchpadu. Poloha prstu je pak zjištěna ze vzorků kapacity z těchto senzorů.

Jak Sparovat Magic Mouse?

Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a potom klikněte na Bluetooth. Až se zařízení objeví v okně předvoleb Bluetooth, klikněte na Připojit (nebo Spárovat). Pokud budete požádáni o zadání kódu, zadejte kód na klávesnici, kterou nastavujete. Jak pripojit Apple myš? Připojení zařízení Wireless Keyboard, Magic Mouse nebo Magic Trackpad Apple k Macu

  1. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému a potom klikněte na Bluetooth . Otevřít předvolby Bluetooth.
  2. Vyberte klávesnici, myš nebo trackpad ze seznamu zařízení a potom klikněte na Připojit.

Kde je na Mac Delete?

Pro mnohé je překvapení, že klávesu Delete byste na Macu hledali marně. Můžete nalézt pouze klávesu Backspace, která však maže text v opačném směru. Pokud klávesu Delete postrádáte, stačí v kombinaci s klávesou Backspace držet i klávesu Fn a Delete je na světě. Jakou myš k MacBook Pro? Myši pro MacBook – osvědčené značky

  • Myši pro MacBook Logitech.
  • Myši pro MacBook Eternico.
  • Myši pro MacBook Genius.
  • Myši pro MacBook TRUST.
  • Myši pro MacBook HP.
  • Myši pro MacBook KENSINGTON.

Jak nahradit pravé tlačítko myši?

Pokud máte klávesnici pro Windows 9x (tj. klávesnice, která má mezi klávesami Ctrl a Alt jednu až dvě další klávesy), stačí stisknout klávesu umístěnou hned vedle klávesy Ctrl na pravé straně klávesnice. Pokud máte ještě starý typ klávesnice, můžete stejného účinku dosáhnout klávesovou zkratkou Shift+F10.

By Herrick Sala

Jak priblizit stranku na Macu? :: Jak zapnu klávesnici?
Užitečné odkazy