Domovská stránka > J > Jak Si Udělat Pořádek Ve Fotkách?

Jak si udělat pořádek ve fotkách?

7 tipů, jak si udělat pořádek ve fotografiích

  1. Posbírejte všechny fotky.
  2. Roztřiďte je podle let.
  3. Top události ponechte samostatně
  4. Cestujete rádi?
  5. Vyberte ty nejlepší
  6. Upravte fotky k dokonalosti.
  7. A co s fotkami můžete dělat dál?

Přečtěte si více

Jak přejmenovat JPG?

Otevřete galerii obrázků zmáčknutím F9 . Pomocí podržení Ctrl a klikání na jeden obrázek po druhém vyberte v galerii obrázků všechny obrázky, které chcete přejmenovat. Případně můžete označit všechny obrázky zmáčknutím Ctrl + A . Klikněte na Uložit jako… Jak prejmenovat fotku na iPhonu? Metoda 2 – Pomocí aplikace Soubory

  1. Přejděte na Fotky a otevřete obrázek.
  2. Klepněte na Sdílet, přejděte dolů a klepněte Save to Files.
  3. Klepněte On My iPhone a vyberte složku.
  4. Chcete-li obrázek přejmenovat, klepněte na název souboru vedle miniatury obrázku a zadejte název.

Jak zmenit nazev Fotky iPhone?

Tip: Chcete‑li k fotografiím přímo v hlavním okně Fotek rychle přidat titulky, použijte příkaz Zobrazení > Metadata > Titulky, klikněte do pole, které se zobrazí při podržení ukazatele na fotografii, a zadejte její název. Titulek: Do pole Titulek zadejte titulek. Jak otevřít VBA v Excelu? Pro přístup k editoru VBA Stiskněte klávesy Alt + F11 společně. Tato jednoduchá zkratka se snadno zapamatuje a často se používá, když pravidelně pracujeme na kódování VBA. Tato klávesová zkratka může být použita oběma způsoby, jak se dostat do okna editoru VBA az okna editoru VBA do Excelu.

Jak na Macu nastavit vychozi aplikací?

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor u kterého chcete změnit výchozí aplikaci a vyberte možnost Získat informace. V okně Získat informace rozbalte sekci Otevřít pomocí klepnutím na šipku pro vyvolání rozbalovacího seznamu. Toto pole použijte k výběru aplikace, kterou chcete použít. Jak nastavit výchozí přehrávač na Mac? Zvolte si tedy soubor, u kterého chcete výchozí program změnit. Klikněte na něho pravým tlačítkem myši (na trackpadu klikněte dole vpravo nebo dvěma prsty) a zvolte položku Informace. Rozevřete Otevřít v aplikaci: a zde v roletkovém menu vyberte vámi požadovanou výchozí aplikaci.

Lidé se také ptají, jak změnit příponu souborů ve windows 10?

Přejděte do nabídky „Start“, poté na „Ovládací panely“ a poté na „Možnosti složky“. V okně „Možnosti složky“ zrušte zaškrtnutí políčka „Skrýt přípony pro registrované typy souborů“ a poté klikněte na tlačítko „OK“. Přípony souborů budou k dispozici pro změnu výše popsaným způsobem.. Podle toho, jak seřadit fotky ve složce podle data? Ikonové zobrazení Abyste změnili řazení souborů, klikněte na tlačítko zobrazení na nástrojové liště a zvolte Podle názvu, Podle velikosti, Podle typu, Podle data změny nebo Podle data přístupu. Například, když vyberete Podle názvu, soubory budou řazeny podle svých názvů v abecedním pořadí.

Jak seřadit Fotky podle data vyfocení Iphone?

Uděláte to takto:

  1. Přejděte k albu a klepněte na tlačítko Další .
  2. Klepněte na Seřadit a vyberte možnost řazení, například Vlastní pořadí, Od nejstarších nebo Od nejnovějších.

By Alfy Gavalas

Jak hrát Minecraft přes wifi? :: Jak zmenit nazev souborů?
Užitečné odkazy