Domovská stránka > J > Jak Pouzivat Teams?

Jak pouzivat Teams?

Použití aplikace během schůzky

  1. Během schůzky vyberte ikonu aplikace, abyste aplikaci otevřeli. Pokud aplikaci nevidíte, možná ji budete muset přidat ke schůzce. Vyberte Další akce > přidat aplikaci.
  2. Začněte aplikaci používat. Ostatní uživatelé schůzky obvykle nevidí, co v aplikaci děláte, dokud je nezaujíte.

Přečtěte si více

Jak se přihlásit do Teams?

Přihlášení a zahájení práce v aplikaci Teams

  1. Spusťte Teams. Ve Windows klikněte na Start. > Microsoft Teams. Na Macu přejděte do složky Aplikace a klikněte na možnost Microsoft Teams. V mobilním telefonu klikněte na ikonu Teams.
  2. Přihlaste se pomocí svého Microsoft 365 uživatelského jména a hesla.
Jak přepnout Powerpoint do angličtiny? Na kartě Revize vyberte Jazyk > Jazykové předvolby. V části Jazyky pro vytváření obsahu a kontrola pravopisu Office vyberte jazyk, který chcete použít. Vyberte OK.

Jak změnit Jazyk v Office 365?

Přihlaste se do Microsoft 365 s pracovní nebo školní účet. otevřete podokno Nastavení a pak vyberte Změnit jazyk. V části Jazyk zobrazenívyberte ikonu tužky a v seznamu vyberte jazyk. Pokud chcete, můžete změnit taky změnit zobrazení časového pásma a času. A další otázka, jak nastavit outlook do češtiny? Změňte nastavení časového pásma a jazyka na Outlook.com

  1. Přejděte na Nastavení jazyka a času (Nastavení > Zobrazení všech nastavení Outlooku > Obecné > Jazyk a čas).
  2. Vyberte jazyk, formát data, formát času a časové pásmo, které chcete použít.
  3. Vyberte Uložit.

Jak dát Word do češtiny?

Otevřete Word či jinou aplikaci z balíku MS Office. Zde klikněte na File (Soubor) > Options (Možnosti) > Language (Jazyk). V záložce Volba jazyků zobrazení a nápovědy byste měli vidět vámi nainstalovaný jazyk. Vyberte jej, uložte a následně restartujte všechny běžící aplikace sady Office. Jak změnit jazyk kontroly pravopisu? Například tak, že najedete myší na okraj dokumentu a třikrát za sebou rychle stisknete levé tlačítko myši. Přepněte se na kartu Revize a zde ve skupině Kontrola pravopisu stiskněte ikonu Nastavit jazyk. Pokud máte název jazyka ve stavové liště, lze pro stejný výsledek klepnout na něj zde.

Jak přepnout klávesnici ve Wordu?

Klávesová zkratka: Rozložení klávesnice se dá přepínat stisknutím kláves Alt+Shift. Jak prepnout na americký Netflix? Netflix je dostupný ve více než 190 zemích světa. Každá země má vlastní katalog originálních a licencovaných TV pořadů a filmů. Zemi vašeho účtu nemůžete změnit, pokud se nepřestěhujete.

Proč je Netflix v angličtině?

Netflix přešel na češtinu už poměrně dávno. Pokud se Vám automaticky nepřepnula z angličtiny, máme pro Vás ten nejjednodušší návod, jak si to udělat sami. Ze všeho nejdříve se přihlašte na svůj Netflix. Poté v pravém horním rohu klikněte na Spravovat profily a vyberte účet, který chcete přepnout do češtiny.

By Doralynn

Jak změnit jazyk prohlížeče? :: Jak změnit jazyk v Microsoft Teams?
Užitečné odkazy