Domovská stránka > J > Jakou Dezinfekci Na Tetování?

Jakou dezinfekci na tetování?

Antibakteriální čistič kůže GX TATTOO 250ml

Antibakteriální čistič kůže GX TATTOO 250mlIdeální volba pro správné vyčistění kůže před tetováním i..

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co delat před prvnim tetováním?

Když už se tedy rozhoupete pro ten velký krok, tohle byste měli bezpodmínečně vědět, znát a brát jako samozřejmost.

  1. Nebuďte zbrklí
  2. Poslechněte svého tatéra.
  3. Den předem vynechte párty.
  4. O čistotu jde především.
  5. Jsou tu zdravotní omezení
  6. Tím to všechno nekončí
  7. Ano, tetování bolí
Jak se hoji tetování? Tetování se vyhojí cca do týdne. Zhruba po 3 dnech by se mělo zastroupkovat, stroupky neškrábejte a nechte je samovolně odpadnout. Pokud byste stroupky škrábali, mohli byste s nimi vytrhnout barvu. Je normální, že tetování během hojení svědí, může svědit až měsíc po zahojení.

Jak dlouho nechat naplast na tetování?

Náplast se doporučuje nechat 10-15 hodin na pokožce (maximálně však 24 hodin). Poté tetování opět důkladně omýt antibakteriálním mýdlem a znovu vysušit. Může se také zeptat, co delat kdyz mi hnisa tetování? Pokud se ale po několika dnech objeví nějaká kožní reakce, je vždy dobré ihned vyhledat dermatologa. Infikovaná kůže může být nejen červenější a teplejší, ale může být i velmi bolestivá a vytékat z ní hnis. Minimálně 2 týdny po tetování se nekoupejte, a to ani ve slané vodě. Maximálně se doma rychle vysprchujte.

Jak často mýt tetování?

Tetování nemažte až příliš. Pokud byste to s ním přeháněli, může kůže začít mokvat nebo by se vám mohla vyskytnout vyrážka nebo pupínky. Podle potřeby doporučují tatéři mazat 2-4× denně po dobu jednoho týdne pouze krémem Bepanthen. Jde zejména o to, aby se vám do kůže dostaly účinné látky obsažené v hojivém krému. Na co si dát pozor před tetováním? Je asi jasné, že s čerstvým tetováním byste neměli chodit na koupaliště a celkově ho příliš nenamáčet. Pokud se vám vytvoří stroupky, nestrhávejte je, odpadnou samy. Je dobré mazat zahojená tetovaná místa opalovacím krémem, sluneční záření tetování zrovna neprospívá, tetování vybledne.

Jak se připravit na první tetování?

Průběh tetování

Pamatujte si, že několik hodin před tetováním byste neměli pít alkohol. Ten totiž ředí krev, a pokud byste krváceli při výkonu hodně, mohli byste tatérovi velmi ztížit práci. Před prvním tetováním se rozhodně dostatečně vyspěte, najezte a hleďte na to, abyste byli zdraví.
Co dělat před tetováním? Co dělat před tetováním

Před a po tetování nesmíte požívat alkohol a látky zvyšující tlak krve po dobu 24 hodin. Nesmíte být pod vlivem jakékoliv psychotropní látky. Bolestivost tetování je individuální. Před tetování by jste měli být dobře najezení a vyspaní ( jedny z faktorů pro lepší snášení bolesti).

Co dělat když tetování svědí?

Štípání, svědění nebo pálení nového tetování jsou běžné příznaky hojení a nemusíte z nich mít obavy. Již druhý nebo třetí den můžete místo začít omývat naředěným antibakteriálním mýdlem.

By Tillman Liddicoat

Jak dlouho mazat nové tetování? :: Co znamená prolongace?
Užitečné odkazy