Domovská stránka > C > Co Je Verze 20H2?

Co je verze 20H2?

Říjnová aktualizace Windows 10 je k dispozici prvním uživatelům. Přináší definitivně novou verzi prohlížeče Edge a pak několik spíš kosmetických změn. Microsoft vypustil mezi nedočkavé uživatele nejnovější aktualizaci Windows 10 s kódovým označením 20H2, též označovanou jako říjnovou.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak opravit windows update?

Také si můžeme stáhnout utilitu přímo od Microsoftu: Windows Update Troubleshooter, která se pokusí najít a chybu opravit. Můžeme si od Microsoftu stáhnout a nainstalovat také nejnovější verzi služby Windows Update: Microsoft - Agent webu Windows Update . Jak přejít z Windows 7 na Windows 10 zdarma? Nejjednodušší cesta k systému Windows 10 vede přes Pomocník pro aktualizaci systému Windows 10, což je oficiální nástroj Microsoftu. Po provedení zálohy stávajícího systému jej instalujte do své stávající verze Windows, ať už jde o Windows 7 nebo 8.1 a projděte jednotlivé kroky průvodce.

Jak preinstalovat Win 7 na win 10?

Pokud máte platnou licenci Windows 7 nebo 8, lze na Windows 10 přejít zdarma prostřednictvím tohoto nástroje: https://www.microsoft.com/cs-cz/software-download/windows10. Ač se například v FAQ na stránkách Microsoftu píše, že možnost grátis upgradu na Windows 10 byla ukončena 29. Jak upgradovat na Win 10 pro? Pokud máte kód Product Key pro Windows 10 Pro

  1. Vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Aktivace .
  2. V části Upgrade vaší edice Windowsvyberte Změnit kód Product Key.
  3. Zadejte 25 znaků kódu Product Key pro Windows 10 Pro.
  4. Výběrem možnosti Další spusťte upgrade na Windows 10 Pro.

Jak ziskat Windows 11 zdarma?

Tak za prvé, Windows 11 nejsou k dispozici zdarma. Přestože společnost umožnila uživatelům upgradovat své počítače z Windows 10 na Windows 11 zdarma, nikdy nepřestala prodávat licence na nový operační systém. Jedenáctky si tak můžete koupit jako jakýkoliv jiný software. Může se také zeptat, jak zrychlit windows 11? Vylepšete Windows 11 a zvyšte výkon

  1. Otevřete Nabídka Start a vyhledejte „Pokročilé“.
  2. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení systému z výsledků.
  3. Zde klikněte na Parametry en dessous de Představení.
  4. Na další obrazovce vyberte Upravte pro lepší výkon.

Jak přerušit stahování Windows 11?

Pro zrušení nabízení aktualizace stačí:

  1. stiskněte tlačítko Windows + R a napište regedit, případně potvrďte vyskakovací okno.
  2. přejděte na HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Zásady Microsoft Windows Update.
  3. Zde pak vytvořte novou hodnotu DWORD (32bitovou) s názvem TargetReleaseVersion s hodnotou 1.
Jak nainstalovat Windows 10 na 11? Pokud upgradujete z Windows 10, doporučujeme počkat na oznámení ze služby Windows Update, že je upgrade pro vaše zařízení připravený. Pokud chcete zkontrolovat, jestli je systém Windows 11 pro vaše zařízení připravený, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update > Vyhledat aktualizace.

Kdy budu moct aktualizovat na Windows 11?

Upgrady na Windows 11 budou zahájeny na konci roku 2021 a pokračovat do roku 2022. Během této doby budeme provádět nějaké testování a validování vašeho konkrétního počítače. Systém aktualizace Windows určí, zda je váš počítač způsobilý. Zjistit to můžete v nabídce Nastavení > Aktualizace Windows.

By Clare

Jak přeinstalovat Mozilla Firefox? :: Jak Aktualizovat ovladače internetu?
Užitečné odkazy