Domovská stránka > J > Jak Nastavit Uspání Macbooku?

Jak nastavit uspání MacBooku?

Nastavení uspávání a probouzení stolního počítače Mac

Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému a pak klikněte na „Úspora energie“ . Proveďte některou z následujících akcí: Nastavení uspávání a probouzení Macu v určené dny a hodiny: Klikněte na Rozvrh a potom vyberte volby, které chcete použít.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak uspat mac mini?

Chcete-li uspat Mac mini, proveďte jednu z následujících operací: ÂZ řádku nabídek vyberte příkaz Apple () > Uspat. Jak nastavit vypnutí MacBook? K tomuto opatření můžete sáhnout v případech, kdy chcete mít jistotu, že se Mac vypne, pokud nepracujete, a zapne se před vaším příchodem do práce. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na „Úspora energie“ a potom na Rozvrh. Vyberte volby, které chcete použít.

Jak si nastavit Mac?

Průvodce nastavením vás provede následujícími kroky:

  1. Nastavení země nebo regionu: Zde pro Mac nastavíte jazyk a časové pásmo.
  2. Volby zpřístupnění: Můžete zobrazit volby pro zrak, mobilitu, sluch, kognitivní funkce nebo kliknout na „Teď ne“.
  3. Připojení k Wi‑Fi síti: Vyberte síť a v případě potřeby zadejte heslo.
Jak často vypínat MacBook? Jediným okamžikem, kdy byste měli zvážit vypnutí, je okamžik, kdy nebudete MacBook používat déle než 36 hodin. Apple doporučuje vybít baterii přibližně o ± 50%, než je vypnete. Pokud svůj notebook neplánujete používat déle než šest měsíců, Apple doporučuje skladovat baterii s 50% nabitím.

Jak vypnout Apple notebook?

Na Macu vyberte nabídku Apple > Vypnout. Pokud nechcete, aby se aktuálně otevřená okna aplikací při restartu Macu znovu otevřela, zrušte volbu „Při příštím přihlášení znovu otevřít okna“. Mac je úplně vypnutý, pokud je obrazovka černá. Jak správně připojit externí monitor k MacBooku? K iMacu, Macu mini, MacBooku Air a 13palcovému MacBooku Pro můžete připojit jeden externí displej pomocí jednoho z portů Thunderbolt / USB 4. U iMacu připojte displej ke kterémukoli z portů se symbolem Thunderbolt . U Macu mini můžete připojit druhý displej do portu HDMI.

Jak dlouho trva prenos dat z Macu na Mac?

Kliknutím na Pokračovat zahajte přenos. Přenesení velkých objemů dat může trvat několik hodin. Po dokončení přenosu ukončete Průvodce přenosem na obou počítačích a pak se přihlaste k migrovanému účtu na novém Macu, abyste si prohlédli soubory. Jak nainstalovat nový Mac? Přeinstalování macOS

Při přeinstalaci macOS se z Macu neodstraní žádná data. Chcete-li zahájit instalaci, vyberte v okně s utilitami v rámci Zotavení macOS možnost Znovu nainstalovat macOS, klikněte na tlačítko Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Podle toho, jak stáhnout word do macu?

Aplikace z Microsoft Office můžeme nyní stáhnout přímo z Mac App Storu. Fanoušci kancelářského balíčku Microsoft Office, radujte se. Nejdůležitější aplikace, jako je Word, Excel a PowerPoint se nyní dostaly přímo do App Storu a vy si je můžete stáhnout tou nejlegitimnější možnou cestou.

By Jandel Stady

Jak vynutit ukončení Mac? :: Jak Naletovat LED pásek?
Užitečné odkazy