Domovská stránka > C > Co Nabizi Youtube Premium?

Co nabizi YouTube Premium?

Výhody služby YouTube Music Premium:

  1. Miliony písniček a videí ve službě YouTube Music bez reklam.
  2. Stahování písniček a videí do mobilního zařízení k pozdějšímu poslechu offline.
  3. Možnost přehrávání na pozadí, abyste mohli hudbu poslouchat i během používání jiných aplikací.

Přečtěte si více

Kolik stojí Apple Music na mesic?

Po uplynutí bezplatného zkušebního období 149 Kč měsíčně. Tarif se automaticky obnovuje, dokud ho nezrušíš. A další otázka, co to je apple music? Apple Music je hudební streamovací služba, za kterou stojí firma Apple. V České republice nabízí Apple Music tři varianty předplatného: Individuální tarif - cena: 149 korun měsíčně. S tímto tarifem získáte jeden účet pro Apple Music.

Kolik stojí předplatné Apple Music?

Služba Apple Music nabízí tři různé tarify – studentský za 69 korun měsíčně, individuální za 149 korun měsíčně, a rodinný za 229 korun měsíčně. Tak kde poslouchat zdarma pisnicky? Aplikace Hudba Google Play byla nainstalována ve všech zařízeních Android. Můžete uložit až 50,000 skladby. Navíc můžete získat inteligentní doporučení založená na vašich předchozích volbách. Zde můžete vyhledávat a vytvářet neomezené hudební seznamy skladeb.

Jak prehravat hudbu v mobilu?

Aplikace Music Player je nejlepší bezplatnou aplikací pro přehrávání hudby pro Android v systému 2021. Nyní až do 2021 přitahuje miliony stažení na Google Play. Podporuje všechny populární hudební formáty jako MP3, MP2, AAC, ALAC, M4A, WMA, MAV, AIFF, AC3, APE, MKV, OGG, M4B, RA, RAM atd. Jak poslouchat hudbu bez reklam? YouTube Premium a YouTube Originals

umožní uživatelům poslouchat na pozadí, stahovat videa a sledovat bez reklam celý obsah platformy YouTube, nejen hudbu. Zpřístupní také pořady a filmy z dílny YouTube Originals (např Cobra Kai, Origin, Wayne, F2 Finding Football nebo Weird City).

Kolik mesicne stojí Spotify?

Vyber si Premium podle svého

Potom 5,99 EUR/měsíc. Platí podmínky služby. Pouze pro uživatele, kteří Premium ještě nevyzkoušeli.
Co je Deezer Premium? deezer Premium

Vyberte a přehrajte si jakoukoli skladbu bez reklam, stahujte si své oblíbené a poslouchejte offline. Užívejte si zvuk v HiFi kvalitě a streamujte na všech svých zařízeních. Vyzkoušejte zdarma 1 měsíc zdarma potom 10,99 € / měsíc.

Jak funguje rodinne Spotify?

Každý člen rodiny pozvaný do předplatného Premium Family bude mít svůj vlastní účet Premium, aby si mohl kdykoli pouštět hudbu podle svého. Nebude nutné, abyste navzájem znali své přihlašovací údaje nebo si plánovali, kdo kdy bude Spotify používat.

By Michele Grohmann

Jak nastavit seznam email? :: Co místo Spotify?
Užitečné odkazy